Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Džihád a Bašár přebírají dozor nad Jaarou, která se po Eladově útěku stala ještě důležitější pro jednání s Izraelci. Džihád se snaží kontaktovat rodinu aniž by tušil, že je sledován. Doronova jednotka se snaží dostat na Džihádovu stopu v naději, že je přivede k Jaaře. Máloco jde ale podle plánu a na každém kroku hrozí vyzrazení a smrtelné nebezpečí. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! První polovina trošku ukecaná, skoro by se až chtělo napsat nudná. Ta druhá byla ovšem znovu naprosto nervy drásající a bezchybná. Jen mě trošku překvapilo, že Arabáči odstranili kolaboranta velmi jemným způsobem, čekal jsem minimálně sérii mučení a poprav jeho vlastní rodiny před jeho zrakem, tak to mě trošku zklamalo. Jinak parádní závěr s mnoha šílenými momenty a vítanými zvraty. [85 %] ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V komentáři k předchozímu dílu jsem pochválil rostoucí napětí a osmá epizoda v tomto ohledu nikterak nezaostala, spíše naopak. Atmosféra nabyla hustoty kvalitního sulcu, zdejší napětí by mohli tvůrci leckterého thrilleru jen závidět, akce byla už tradičně výborná a děly se záležitosti podstatné. ()

jungewolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8/12, čtvrtek 15.6.2023, 22.20 . ///Vynikající : 5 * a 89 %. Typičtí Palestinci, nejdřív zabijí zrádce a teprve pak se(možná) ptají.... . Doron se zase rozjel a tentokrát se s ničím nemaže. ()

OtokPag 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Starej Jihad je hotová ručníkářská celebrita, ale éra mobilů je evidentně nad jeho síly... Sledovačka v Gaze, to je “silná káva” - napínavější jsem snad nikdy neviděl. ()

Reklama

Reklama