Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Doronovi a jeho třem přátelům se podařilo proniknout do Gazy, kde si vytvořili základnu v domě velmi nečekaného pomocníka. Moment překvapení zjevně zafungoval – málokdo by čekal, že záchrannou akci bude představovat jen čtveřice vojáků. Jednotka se připravuje na jednotlivé kroky, situace v Gaze je ale nesmírně komplikovaná, vojáci jsou odříznuti od kolegů v Izraeli a nebezpečí číhá na každém kroku. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Vskutku vynikající epizoda. Zatím rozhodně bezkonkurenčně nejlepší. V podstatě celá stopáž byla napěchována neustále se stupňujícím napětím a v rámci vymezené stopáže nezbyl čas dokonce ani na smilnění obřezaných. Vše pak vyvrcholilo velmi napínavým a pro mě velmi nečekaným pokusem o útěk v závěru. Znovu samozřejmě nechyběly scénáristické berličky v podobě toho, že dva nejdůležitější Židy v celém pásmu Gazy hlídá jediný Arabáč a toho když obejdou, tak mají únikovou cestu zcela volnou. Do určité míry mi toto však vykompenzovali velmi nečekaným závěrem, když už vše pomalu nasvědčovalo tomu, že žádní další Židé už během této série nepřijdou k úhoně. [88 %] ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Izraelští tvůrci si o mně asi zjistili několik drobností (víte jak, Mosad je Mosad), aby mi mohli tenhle seriál takzvaně ušít na míru. Sedmá epizoda přinesla opět vynikající atmosféru, přičemž výrazně stouplo napětí, a já jsem zase nedokázal odtrhnout zrak od obrazovky. ()

jungewolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Welcome to hell to Gaza(březen 2019), aneb jak chudáčci Palestinci "trpí,úpí a umírají" "brutálně utlačovaní" "sionisticko-fašistickým režimem"/Izrael/ pod protektorátem "Velkého Satana"/USA/....  :-) . Velice dobrý konec : 5 * a 87 %, Jaara je standartně hysterická, jako 99,5% ženských v podobné situaci. ()

Reklama

Reklama