Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Během dlouhodobé tajné mise zachytí tým stopu vůdce Hamásu, na kterého má spadeno tajná služba Šabak. A Doron vláká do léčky zarputilého mladého boxera. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

Hanys_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím. Za mě určitě slabší než s2, a asi i než s1. Všechno zas jak přes kopírák, akorát teda, že tentokrát se nepovedlo vytvořit fakt silného protivníka, který by tomu dal jiný rozměr. Před posledním dílem jsem přemýšlel spíš o 3, naštěstí finále je tady možná nejlepší, takže konec dobrý, všechno dobré... 7.5/10 ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebudu předstírat, že jsem si nevšiml, jak se malé mušky z předchozích sérií změnily ve třetí řadě v pořádné masařky, několikrát mě zvláštní rozhodnutí tvůrců donutila nevěřícně kroutit hlavou, přesto jsem se je rozhodl ignorovat. I potřetí mě totiž osudy izraelského komanda velice bavily, takže doufám v další pokračování. Závěrem musím ještě poděkovat deLaFeremu, který mi před časem seriál doporučil, byla to trefa do černého (nevím, jestli se to takhle dneska ještě může psát, ale je mi to vlastně úplně jedno). ()

Reklama

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ještě, že to nemá 15 sérií, to by mě zabilo. Tak, jak bylo někde řečeno, po mezinárodním úspěchu prvních dvou řad natočili trojku v jiném stylu, údajně zajímavějším pro zbytek světa. Nebylo to vůbec potřeba. Jednička a Dvojka měly tím, kde vznikly, svůj osobitý charakter a překvapivě poutavý přístup. No dobře, i s jiným přístupem se jim to zase podařilo. I když pozvolnější způsob, všechno co tam má být, tam zůstalo. První epizoda byla opravdu úvodem, ale tohle není seriál, od kterého se dá odejít. A v půlce této řady se tahle neuvěřitelná jednotka přesune přímo do Gazy, což je obecně považováno za dobrovolnou sebevraždu, a až do konce je to nervák jako ... co? Třeba jako prase. Kromě akčních nářezů je posledních 6 epizod nepřetržité napětí a pokud to zdravíčko dovolí, je nutno je vidět v jednom zátahu. Jsem rád, že momentálně není další řada a půjdu si odpočinout na běžné střílení do nějakého amerického městečka (Banshee). ()

deLaFere 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden a půl hvězdy dolů. Přibylo akčnosti, ubylo logiky. Asi klasika s přibývajícími sériemi. Druhým negativem je motivační stránka jednání hrdinů. V určitých fázích seriál popírá první dvě série, viz třeba Steve. Velmi rozporuplná je postava Bashara, často jsem jeho jednání nevěřil. Bohužel jsem se i jednou ironicky zasmál, příjezd sanitky na poslední chvíli je naprosto tuctový DEUS EX MACHINA. Doronovo jednání v kontextu vztahu se Shirin v prvních dvou sériích bylo uvěřitelné a dávalo seriálu emoce (nejenom se Shirin, třeba i s jeho manželkou). Vztah k Basharovi mi připadá ambivalentní. Hrdinům jste prostě fandili a chápali je. Třetí série je bohužel v tomhle ohledu výrazně slabší. Jinak se stále jedná o velmi slušný počin, s přetrvávající atmosférou a jednoduše rádi vidíte své oblíbené postavy. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na Faudě mě štve asi jediné. Kopírují koncept copy+paste. Takže zaručeně přenesou vše povedené, ale zároveň i to iritující. Prakticky každá série obsahuje několik pokusů, které kopie se neodehrají na konci řady končí neúspěchem. Ani není nutné se stresovat. To samé Doron. Zaručeně, vždy udělá nějakou debilitu, která má následky - někdo jemu blízký umře. Kostra seriálu je tedy nechutně čitelná. A to kazí dojem. Osobně mě taky dost naštvalo některé zvraty (naprosto nelogické).Na druhou stranu, třetí řada byla rozhodně nejlepší co se poměru akce-klábosení týče. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Při útoku zasáhne Doron (Lior Raz) prchajícího Fauziho Hamdama (Amir Khatib) zezadu do levé lopatky. Ovšem při dalších záběrech útěku má Fauzi průstřel v pravé polovině hrudníku. (mikulin)

Reklama

Reklama