Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sarah Jordan (Angelina Jolie), společensky velmi dobře postavená mladá žena, žije v Londýně a jednoho dne náhodou vyslechne naléhavou prosbu nezvaného hosta - humanitárního pracovníka, dr. Nicka Callahana (Clive Owen). Žádost o pomoc pro zbídačené děti, o které muž pečuje, zcela změní její život. Je přitahována Nickem i jeho případem a naráz se rozhodne připojit se k němu, opustit klidný život v Londýně a přacovat po jeho boku v utečeneckých táborech. Nesnadný úkol dovede Sarah do podivných míst, kam přijde množství lidí, ale jen málokdo přežije. Brzy zjistí, že tvrdé podmínky, které zařívá - a její rostoucí přitažlivost k charismatickému a nevypočitatelnému doktorovi - v ní zažehnou touhu po zachraňování lidských životů... a je odhodlána riskovat ten svůj. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Pretenderi

Pretenderi (hodnocení, recenze)

Zachytáva najväčšie peklo (hlad, choroby, smrť), ktorý poukazuje na riziká týchto krajín a predovšetkým odkázanosť na pomoc, s mierne romantickou zápletkou.Upúta svojim dejom

murakamigirl

murakamigirl (hodnocení, recenze)

mne v tomto Angelina nevadila, síce v porovnaní s Owenom sa jej presvedčivosť radšej neporovnáva :D, no nebola nepresvedčivá (!) .....btw žiarlim na ňu

P_Soar

P_Soar (hodnocení, recenze)

Nerozumím hodnocení tohoto filmu. Nic tak otravného a bezduchého jsem už dlouho neviděl. Skutečnost, že má bohulibé téma přece nemůže smazat ubohost zpracování. Můžu dát plný počet filmu o nechutném przniteli dětí, když to bude dobře napsané a zahrané a něco mi to přinese a stejně tak můžu dát odpad filmu o lidech s uměle vyrobenými pocity, jejichž dobrota a ctnost je mi celou dobu tak násilně vnucována, že je to až k smíchu. A to je přesně tento případ.

petraso

petraso (hodnocení, recenze)

Narozdíl od Clive mi tam Angelina tak nějak vlastně nezapadla a vlastně jsem ji ani nevěřila to,co hraje....ale jinak dobrej film,znovu jsem se přesvědčila,že bych nemohla být doktorka v táborech v chudých zemích s válkou...to chce sakra silnej žaludek!!

Quendi

Quendi (hodnocení, recenze)

No...začátek mě silně navnadil. Ovšem evidentně jsem očekávala jiný film, po prvním časovém skoku mi bylo jasné, že tahle koncepce mi bude vyloženě vadit. Vývoj vztahu mezi hlavními postavami je mi taky tak trochu záhadou, o konci už ani nemluvě...Škoda.

Reklama

Reklama