foto

Timothy West

  • nar. 20.10.1934 (84 let)
    Bradford, Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 We the Kings
2017 Delirium
2012 Run for Your Wife
Titanic (TV film)
2010 Zaslaná pošta (TV film)
2009 Finální hra
2007 A Room with a View (TV film)
2005 Útěk z Colditzu (TV film)
2004 London (TV film)
Případy inspektora Lynleyho: Honba za správným hříšníkem (TV film)
2003 Hranice zlomu
Looking for Victoria (TV film)
Sindibád: Legenda sedmi moří
2002 Villa des roses
2001 Iris
Jim z nádraží (TV film)
Čtvrtý anděl
2000 102 dalmatinů
1999 Johanka z Arku
1998 Animated Epics: Beowulf (TV film)
Bramwell: Our Brave Boys (TV film)
Věčný příběh
1997 Mrtvá a živá (TV film)
Území mrtvých (TV film)
1996 Konce (TV film)
Over Here (TV film)
1995 Eleven Men Against Eleven (TV film)
1992 Falešná hra (TV film)
1990 The Tragedy of Flight 103: The Inside Story (TV film)
Vlak do Petrohradu (TV film)
1988 Beryl Markham: A Shadow on the Sun (TV film)
Sžíravá vášeň
1987 Harry's Kingdom (TV film)
Volání svobody
When We Are Married (TV film)
1986 Good Doctor Bodkin-Adams, The (TV film)
1985 Florence Nightingaleová (TV film)
Miss Marple: A Pocket Full of Rye (TV film)
1983 Audience with Kenneth Williams, An (TV film)
1982 Oliver Twist (TV film)
Vždyť je to hračka (TV film)
1980 Hra s diamanty
1979 Agatha
Churchill and the Generals (TV film)
Famous History of the Life of King Henry the Eight, The (TV film)
1978 The Thirty-Nine Steps
1977 Des Teufels Advokat
Joseph Andrews
1975 Hedda
1974 Soft Beds, Hard Battles
1973 Hitler: The Last Ten Days
Šakal
1972 Joy (TV film)
1971 Mikuláš a Alexandra
The Tragedy of King Richard II (TV film)
1970 Edward II (TV film)
1969 The Looking Glass War
1968 Twisted Nerve
1966 Smrtelný případ

TV seriály

2019 Gentleman Jack (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
2018 Vraždy ve Stratfordu (TV seriál)
2014 V čísle 9 (TV seriál)
Sardines (S01E01)
2013 Last Tango in Halifax (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
2011 Exil (TV seriál)
2010 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Přichází náhlá smrt (S04E03)
Hercule Poirot (TV seriál)
Viděla jsem vraždu (S12E02)
2007 Not Going Out (TV seriál)
Murder at Christmas (S02E08)
2005 Ponurý dům (TV seriál)
2004 Deník Alana Clarka (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2002 Dickens (TV seriál)
2001 Bedtime (TV seriál)
Krůček k vraždě (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Soudný den (S03E03)
1999 Big Knights, The (TV seriál)
1994 Smokescreen (TV seriál)
1993 Goodnight Sweetheart (TV seriál)
1992 Performance (TV seriál)
Šekspir: Velikije komedii i tragedii (TV seriál)
1991 Murder Most Horrid (TV seriál)
1989 Campion (TV seriál)
1988 After Henry (TV seriál)
1986 A Very Peculiar Practice (TV seriál)
Monocled Mutineer, The (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Marjorie and Men (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
Tender Is the Night (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1984 Last Bastion, The (TV seriál)
1983 Brass (TV seriál)
1981 Masada (TV seriál)
1979 Crime and Punishment (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
1977 Cottage to Let (TV seriál)
Hard Times (TV seriál)
1975 Edward the Seventh (TV seriál)
1972 Edwardians, The (TV seriál)
Villains (TV seriál)
1971 Hine (TV seriál)
Masterpiece Theatre (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Vendeta za mrtvého muže (E17)
1969 Big Breadwinner Hog (TV seriál)
1967 Fellows, The (TV seriál)
Witch Hunt (TV seriál)
1966 Mystery and Imagination (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Theatre 625 (TV seriál)
1961 The Marriage Lines (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
Deadline Midnight (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)

Dokumentární

2012 2000 let britské historie (TV seriál)
2008 Comedy Classics (TV seriál)
The Story of the Costume Drama (TV seriál)
2004 Essential Poems for Christmas (TV film)
2000 History of Britain, A (TV seriál)
1998 Funny Women (TV film)
1995 Hirošima (TV film)
1992 Animating Shakespeare (TV film)
1976 Meetings, Bloody Meetings

TV pořady

2007 The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)
1987 Dispatches (TV pořad)
1984 Another Audience with Dame Edna Everage (TV pořad)
1965 Call My Bluff (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace