foto

Kate Trotter

  • nar. 5.2.1953 (68 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Potichu
The Christmas Club (TV film)
2017 L.M. Montgomery's Anne of Green Gables: Fire & Dew (TV film)
L.M. Montgomery's Anne of Green Gables: The Good Stars (TV film)
2015 Cold Deck
2013 Compulsion
Tru Love
2012 Paralelní světy
Two Hands to Mouth
2010 Když láska nestačí: Lois Wilson (TV film)
Vacation with Derek (TV film)
2009 Dej šanci lásce (TV film)
The Good Germany (TV film)
Unstable (TV film)
2007 The Dark Room (TV film)
2006 Cheaters' Club (TV film)
2005 Milionová vražda (TV film)
2004 Americká děvčata: Samantha (TV film)
Tyranosarie (TV film)
Čistá pravda (TV film)
Životy svatých (TV film)
2003 Hranice zlomu
Jasperský lynč (TV film)
Noví sousedé (TV film)
Padlý anděl (TV film)
2002 Muž, který prodal Ameriku (TV film)
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Patříš jen mně (TV film)
1999 Sabotáž
Záhada jedné dámy (TV film)
1997 Marie Curie: More Than Meets the Eye (TV film)
1996 Golden Will: The Silken Laumann Story (TV film)
1995 Pokrevní pouto (TV film)
Rodina policajtů (TV film)
Strauss: The King of 3/4 Time (TV film)
1993 Romeo & Juliet (TV film)
1990 Clarence (TV film)
1988 Dost slávy pro všechny (TV film)
First Season, The
Martha, Ruth & Edie
1987 Spiknutí lásky (TV film)
1985 Domnělé sebevraždy (TV film)
Joshua a jeho život
Murder in Space (TV film)
1984 That's My Baby!
1981 Dirty Tricks
Plouffe, Les
Překročit práh

TV seriály

2016 Ranč Heartland (TV seriál)
Něco dokázat (S10E05)
2015 Darebák (TV seriál)
Oysters But No Pearls (S03E08)
2014 V utajení (TV seriál)
Silence Kit (S05E04)
Unseen Power Of The Picket Fence (S05E03)
2013 V utajení (TV seriál)
Levitate Me (S04E10)
Into The White (S04E03)
2012 Dívka odjinud (TV seriál)
Into the Dark (S02E21)
Midnight Lamp (S02E14)
2011 Against the Wall (TV seriál)
Doylův okrsek (TV seriál)
Popeye Doyle (S02E02)
Dívka odjinud (TV seriál)
BrotherFae of the Wolves (S02E05)
Scream a Little Dream (S02E03)
Something Wicked This Fae Comes (S02E01)
2010 Dívka odjinud (TV seriál)
Blood Lines (S01E13)
2009 Být Erikou (TV seriál)
The Importance of Being Erica (S02E12)
Wild Roses (TV seriál)
2008 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Dvojí tělo (S01E07)
2007 Across the River to Motor City (TV seriál)
Little Mosque on the Prairie (TV seriál)
Nejlepší roky (TV seriál)
Řekni, že mě miluješ (TV seriál)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 1 (E01)
2004 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Except the Dying (E01)
ReGenesis (TV seriál)
The Jane Show (TV seriál)
The Newsroom (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
Truth or Dare: Part 1 (S02E12)
2003 Hvězdy týmu (TV seriál)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a psychotronička (S01E02)
Puppets Who Kill (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Tichá noc (S01E07)
Nájemní vrahové (S01E03)
Sue a Levi / Mafie z východu (S01E01)
2001 Paradise Falls (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Toklamaniho oči (S02E14)
Brutální Nikita (TV seriál)
Všechno má svůj čas (S05E08)
2000 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Gone Fishing (S04E16)
1998 Země: poslední konflikt (TV seriál)
The Joining (S01E22)
Infection (S01E20)
Through the Looking Glass (S01E19)
1997 Dobrodružná kriminalistika (TV seriál)
Fast Track (TV seriál)
1996 Traders (TV seriál)
1995 The Great Defender (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
A Hawk and a Handsaw (S01E13)
1994 Průvodní jevy (TV seriál)
TekWar (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1991 Z jiného světa (TV seriál)
1990 Dracula: The Series (TV seriál)
Material World (TV seriál)
1988 Pátek třináctého (TV seriál)
The Quilt of Hathor: The Awakening (S01E20)
The Quilt of Hathor (S01E19)
1987 Captain Power and the Soldiers of the Future (TV seriál)
Diamonds (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
1986 Campbellovi (TV seriál)
Detektiv Marlowe (TV seriál)
Známosti z Noon Street (S02E03)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
The Playground (S01E02)
Horká noc (TV seriál)
1984 Kate Morris Vice President (TV seriál)
1976 For the Record (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky