foto

Jasmin Geljo

  • nar. 18.9.1959 (59 let)
    Sarajevo, Jugoslávie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 The Waiting Room
2013 Loupež na úrovni
2012 Krivina
Please Kill Mr. Know It All
2010 Gangster Exchange
The Shrine
Vlastní cestou
2008 Snijeg
2007 Ozvěny mrtvých: Návrat (TV film)
2006 Občan Duane
Strážce
Vlci
2005 Neil
Přepadení 13. okrsku
Země mrtvých
2004 Kostka 0
2003 Hranice zlomu
2000 Šílený policajt
1997 Peacekeepers (TV film)
1991 SA 204 - 272 (TV film)
1989 Hajde da se volimo 2
1988 Azra
1986 Od zlata jabuka
1985 Audicija (TV film)
Otec na služební cestě
1984 Provincija u pozadini (TV film)
Veliki talenat (TV film)
1983 Prohraná sázka
1982 Nastojanje

TV seriály

2017 Posedlý pomstou (TV seriál)
A Clockwork Swiss (S01E05)
Schitt's Creek (TV seriál)
General Store (S03E07)
Saving Hope (TV seriál)
Gutted (S05E07)
2016 Já, společnice (TV seriál)
Provocation (S01E08)
Schitt's Creek (TV seriál)
Bob's Bagels (S02E05)
2014 Saving Hope (TV seriál)
En Bloc (S02E11)
2013 Darebák (TV seriál)
Hemlock Grove (TV seriál)
Children of the Night (S01E12)
The Order of the Dragon (S01E03)
Rookie Blue (TV seriál)
Pod palbou (S04E12)
2012 Kurýr (TV seriál)
Rošáda (S01E10)
2011 Against the Wall (TV seriál)
Agent bez minulosti (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Good Dog (TV seriál)
2010 Nikita (TV seriál)
2009 Být Erikou (TV seriál)
The Listener (TV seriál)
2008 Hranice (TV seriál)
ZOS: Zone of Separation (TV seriál)
2001 Torontské stíny (TV seriál)
1999 The City (TV seriál)
1991 Pražský student (TV seriál)
1990 Aleksa Šantić (TV seriál)
1985 Brisani prostor (TV seriál)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace