foto

Lesley Vanderwalt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2019 Dora a ztracené město
2018 Aquaman
Králíček Petr
2017 Vetřelec: Covenant
2016 Bohové Egypta
2015 Šílený Max: Zběsilá cesta
2011 Šípková Růženka
2009 Proroctví
2008 Austrálie
2007 Ghost Rider
2005 BlackJack: Ace Point Game (TV film)
BlackJack: In the Money (TV film)
Stealth: Přísně tajná mise
2004 Love's Brother
2003 Hranice zlomu
2002 Scooby-Doo
Star Wars: Epizoda II - Klony útočí
2001 Když se duchové zlobí (TV film)
Moulin Rouge
1998 Babe 2: Prasátko ve městě
Smrtihlav
1996 Krakatice (TV film)
Turning April
Whipping Boy
Záře
1995 Vacant Possession
1994 Street Fighter: Poslední boj
Útěk z Absolomu
1993 Fatal Past
Shotgun Wedding
The Custodian
1992 Poslední dny v Chez Nous
Tanec v srdci
1991 Návrat do Modré laguny
1990 Krvavá přísaha
1989 Pozdrav od juggerů
1987 Vysoký příliv
1986 For Love Alone
Queen City Rocker
1985 Coca-Cola Kid
Emoh Ruo
Shout! The Story of Johnny O'Keefe (TV film)
1983 Undercover
Who Killed Baby Azaria? (TV film)
1982 Vynucená msta
1981 Bad Blood
Fotografie
Souboj o poklad Yankee Zephyru
Šílený Max 2 - Bojovník silnic
1980 Beyond Reasonable Doubt
Nutcase
1979 Middle Age Spread
1978 Skin Deep

TV seriály

2016 Tajné město (TV seriál)
Světlo na kopci (S01E06)
Duše ve stroji (S01E05)
Tvrdý pád (S01E04)
další epizody (6)
2014 Old School (TV seriál)
2006 Tripping Over (TV seriál)
1999 Farscape (TV seriál)
Rhapsody in Blue (S01E13)
They've Got a Secret (S01E10)
DNA Mad Scientist (S01E09)
další epizody (9)
1997 Šest v tom (TV seriál)
1991 Inspektor Morse (TV seriál)
Promised Land (S05E05)
1989 Bangkok Hilton (TV seriál)
1987 Vietnam (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2014 Old School (TV seriál)

Dokumentární

2009 Knowing All: The Making of a Futuristic Thriller

Host

TV pořady

2016 Oscar 2016 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky