Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Casey sa pred svojou svadbou vyberie na dovolenku so svojimi kamarátkami, pretože ju čoskoro čakajú iné povinnosti, a na kamarátky jej nezostane veľa času. Počas výletu ju poštípe neznámy hmyz, čo ale nie je ničím nezvyčajným, pretože počas horúčav je hmyz všade. Po príchode domov sa však na jej tele začínajú objavovať rôzne vyrážky a nedokáže prijímať potravu. Čoskoro zistí, že z dovolenky si priniesla oveľa viac ako len zážitky nahrané na kamere... (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (95)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem nehodnotil? Vždyť jsem to viděl tak půl roku zpátky... Ale ok. Když je primárním cílem režiséra znechutit diváka, ale nemá to absolutně žádnou snahu o napětí atmosféru, mě to nestačí. Ano, gore tu je, je ho tu dost a funguje dobře. A to je všechno. Nějaký děj to vlastně taky nemá, všechny postavy mají snad IQ pod 90 (až na jednu a ta stejně umře co nejrychleji jestli si to dobře pamatuju), něco jako logika tu neexistuje ani náhodou na atmosféru můžete rovnou zapomenout. Klidně ať je to nechutné jak chce, akorát to musí mít napětí a silnou atmosféru. Což ale Bite nemá. 1* ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nakoľko je Casey tesne pred vydajom, lúčenie so slobodou podniká spolu s dvomi najlepšími priateľkami počas krátkej dovolenky na jednom z menších ostrovov. Keď po návrate domov prepadne frustrácii z vážneho životného rozhodnutia, zdá sa že ju čaká jedno z najťažších rozhodnutí. Oznámiť svojmu nastávajúcemu, že nie je pripravená na manželstvo, však ani z ďaleka nebude tá najhoršia vec aká ju v blízkom období postretne. Ďalšia odroda "Thanatomorphose". Výborné masky, nápad okolo vytvárania "hniezda" potešil najviac. Klobúk dolu ako si dali záležať, lebo kamarát nekamarát, vstúpiť do takého "apartmánu" - no jebem na teba aj tvoje starosti :D Trošku som dúfal vo väčšie množstvo gore scén, ale v konečnom dôsledku "Bite" v konkurencii sebe podobným (Contracted) nijak nezlihal. Odstupom času možno ☆ prihodím - 65% ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Dějově amputovaná variace na Cronenbergovu MOUCHU, která se bohužel přes všechen autentický hnus a čistokrevné úmysly jen trochu otrlejšího diváka ani nedotkne. Na jedné straně nesympatičtí protagonisté, kteří opakovaně jednají podle zautomatizovaných a neuvěřitelně hloupých hororových pravidel, a strašně nedotažený scénář, který nijak neřeší původce zla, nechává postavy odříkávat primitivní dialogy a především vykazuje jen minimální stopy po věrohodné psychologii a mučivém lidském utrpení, na druhé straně ale poměrně sebejistá režie, skvělé masky a přímo fantastická práce s hudbou a zvukovými ruchy, která buduje dobrých sedmdesát procent jinak prachbídného filmového zážitku. Po všech nadějných ohlasech ohledně omdlévajících a zvracejících diváků v kinech však rozhodně hořké zklamání... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Takže k tomuhle filmu mám hodně výhrad. Tohle je film u kterého lidi zvraceli a omdlívaly? Další nafouknutá bublina jako Umučení Krista(I když tam to bylo s násilím horší). Dalším problémem je snad nejstupidnější plakát co může bejt, vždycky když ho vidím dostanu záchvat smíchu. Nicméně film je klišé a takový malinký remake Mouchy. Ženská se mění v hmyz. Jediné z čeho vám může bejt ale špatně je je sliz kterým se nešetřil. Proměna je pomalá ale film až na pár scén(hlavně s milencem, hlavní postavy) to nenudí. Navíc jsem čekal že by tu byla nějaká psychologie ale není. Žádný charakterní postavy a tím pádem mi byly ukradený. Masky byly ale perfektní a vajíčka parádní, i když snové scény byly spíše srandovní. Další věc jsou konce. Ano řekl jsem konce. Proč přidávaly tu jednu scénu navíc? Bite se pro mě stal nafouknutá bublina která je zajímavá ale po týdnu si naní nevzpomenu. ()

Psychor 

všechny recenze uživatele

Zatím jednoznačně nejhorší horor roku 2015, který jsem viděl (a že jsem jich jakožto hororový expert viděl opravdu požehnaně). Po úvodní dvacetiminutovce jsem ještě uvažoval o třech hvězdách, ale postupem času se Bite vyjevil v pravém světle a toporné herecké výkony, děravý scénář či především nulová atmosféra, která je u hororu naprosto klíčovým elementem, zkrátka nešly přehlédnout. Režisér Archibald by udělal nejlépe, kdyby metamorfoval v brouka a diváci o něm již nikdy neslyšeli, jelikož trpí nedostatkem soudnosti a svými brakovými snímky tak dělá hororovému žánru pořádnou ostudu. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (6)

  • Režisér snímku (Chad Archibald) dbal na zobrazenie zmeny fyziologického stavu hlavnej hrdinky Casey (Elma Begovic). Chcel toho dosiahnuť tak, že jej zoberie schopnosť rozhodovať o tom, kedy je pripravená na materstvo a namiesto toho musí po premene, kedy je poháňaná len inštinktami, chrániť milióny svojich vajíčok. (Marceloo)
  • Ve scéně, kdy se hlavní hrdinka probere z noční můry ve vaně, má na sobě košilku na spaní. V dalším záběru, kdy kráčí ke dveřím, na které klepe domovnice, na sobě košilku nemá, jen spodní prádlo. V následující scéně, kdy se schovává do ložnice, už ji zase má na sobě. (PavelVanekArt)
  • Režisér Chad Archibald chcel už dlho vytvoriť Body Horror. Finálny impulz pre tento projekt prišiel, keď bola jeho švagriná na dovolenke v Guatemale a pokúsal ju tam chrobák. (Marceloo)

Reklama

Reklama