Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bernie Lootz (William H. Macy) je největší smolař v Las Vegas. Je úplně zadlužený, manželství se mu zhroutilo a syn se odcizil. Jeho přítel Shelly Kaplow (Alec Baldwin) z kasina Shangri-La mu ale pomůže z nejhoršího. Stačí když Bernie bude každý večer mezi návštěvníky svou přítomností šířit neštěstí ve hře. Plán vychází, dokud se Bernie nezamiluje do nové servírky Natalie (Maria Bello). Chce s ní opustit město, ale odejít z kasina není tak jednoduché (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (82)

July 

všechny recenze uživatele

Mé hodnocení není příliš objektivní, jelikož jsem film viděla bez zvuku v autobusu. Bylo to zajímavé. Děj jsem si představovala jako komorní melodrama s prvky krimi, komediální prvky bych netipovala. Macyho postava mi ani nepřišla jako smolař, myslela jsem, že jde o někoho, kdo má pro bezpečnost kasina zachytávat podvodníky v přestrojení za některého z hostů, ale přestanou se mu líbit tamní drsné praktiky, když po letech potká ženu... Well, určitě bych film ráda zhlédla i s audio stopou. Pozitivní je, že jsem bez zvuku nedokázala správně odhadnout příběh - když se to podaří (Nim´s Island v letadle), cosi to vypovídá o jeho "složitosti". ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Lehce drsná pohádka o štěstí a smůle, spíš smutná než veselá, každopádně velmi vydařená. Pomalejší tempo a náladová hudební složka vytváří dokonalé podmínky pro herecký koncert představitelů hlavních rolí. Ať už je to William Macy jako dobrák smířený s údělem smolaře, Maria Bello jako životem zkoušená servírka, překvapená svými city a bojující o nalezenou naději, nebo Alec Baldwin jako konzervativní majitel kasina, možná nejlepší a nejvýraznější postava příběhu, drsná a přece nečekaně lidská, struhující i tragická na své cestě k pochopení, že ne Bernie, ale on je tím skutečným smolařem. ()

Reklama

topi 

všechny recenze uživatele

Už jen když film začínal s úžasnou hudbou a kamerou, tak jsem se chytl na háček jak rybka a nechal jsem se dovláčet až na konec filmu, jako kdyby mě tahal nějakej rybář z vody. Perfektní krásnej film, kterej mě dostal a do kterýho jsem se totálně zažral!! Super výkony W.H.Macyho, Aleca Baldwina a nádherné Maria Bello (tu už jsem si zamiloval ve filmech Payback a History of violence). Úžasné geniální herecké výkony. Nejen toto trio, ale i ostatní hráli naprosto skvěle! A ten příběh je tak dobře vymyšlenej, že jsem byl hodně zvědavej, jak to všechno dopadne. Paráda! No a co mě u toho snímku absolutně dostávalo, byla hudba, kde hrály trubky, saxíky, smyčce, klavír, no kapitola sama pro sebe, ten soundtrack nemá chybu! Film, na kterej jen tak nezapomenu a ke kterýmu se určitě rád budu vracet. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Přiblížím se a štěstí je pryč." To já zase svou přítomností zaháním smůlu, ale Bernie je se svým smolařským osudem evidentně smířený. Tedy alespoň do chvíle, než si krásná, veselá a sexuchtivá Natalie vyloží karty a se slovy "Neboj, jeden z nás dvou to už určitě dělal" skočí Berniemu do postele. Bernieho osud se tím změnil, ale zábavnost snímku bohužel nikoli. Zkrátka jsem se přitom chvílemi nudil, ale ani na okamžik mě přitom nepřestalo bavit sledovat Natalii a to bez ohledu na to, co se dělo kolem ní. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Mysteriózní rovina o muži, který na sebe přitahuje neštěstí (a někdy i štěstí) si nesedla s dramatickou rovinou o nezáviděníhodném životě personálu kasina. Postavy se rozhodují protichůdně ke svému předešlému chování. A jako celek to nudí. Na americký film překvapivě hodně plnočelné nahoty. /31. 3. 15./ ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama