Reklama

Reklama

Jak překazit svatbu

(TV film)
  • Česko Zastavte tu svatbu! (více)

Obsahy(1)

Mladá právnička chce překazit svatbu své matky, protože s ní nesouhlasí. Netuší, že při tom sama potká muže svých snů... Anna se dozvídá, že se její teta Belle bude vdávat. Jejím vyvoleným je nový soused Martin, který je filmovou hvězdou a přistěhoval se teprve před měsícem. Anna je v šoku. Co když to Martin nemyslí vážně a tetu oklamal? Vyrazí do Seattlu pevně rozhodnutá celou záležitost se svatbou překazit. Tam se setkává s Martinovým synem Clayem, který se taky snaží otci svatbu rozmluvit, protože nechce, aby se tak rychle znovu ženil. Anna a Clay se dohodnou, že překazí svatbu společnými silami. Ale jejich pokusy nevychází a jeden pro druhého začnou mít slabost. Až když sami začnou objevovat skutečný význam lásky, uvědomí si, že se možná celou dobu pletli. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Vůbec to není tak hrozné, je to sice průhledné jak pauzovací papír a výkony herců neoslní, ale v záplavě filmů, kde jen teče krev je to příjemný oddech....50% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Klasická predvídateľná šablóna s očakávaným vývojom deju a sto krát omieľanou schémou. Jediné čo sa mení, sú kulisy, postavy a nejaké určité okolnosti. Občas sa zadarí do toho zamiešať aj nejakú originalitu, ale toto žiaľ nebol ten prípad. Ani len tie dialógy, ktoré zvyknú z času na čas nasmerovať romanticko-dramatickú líniu k očakávanému happyendu, nestáli za veľa. Postavy nijako obzvlášť sympatické. Takže tak... ()

Reklama

curil 

všechny recenze uživatele

Už nevím, kam ti filmaři chodí na takové náměty. Ale když se podívám po shlédnutí na   titulky: námět - Stephanie, scénář - Nina, režie - Anička. Pak je vše jasné, stačí málo. Jen aby se děj točil kolem nějaké   svatby, jedno jestli mladých, nebo téměř důchodců, zhrzená láska je také dobrá, ale nejlepší jsou ty alfa samice, co přijdou o manažérskou funkci a znovu se ujmou kormidla. Odstavené novinářky, ředitelky banky, módní   návrhářky. Kdo má na to samé pořád koukat? Lehká pomoc, nekoukat na to, ale to bych si tu zase nemohl cancat pentli ... ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama