foto

Casey Dubois

  • nar. 12.8.1993 (26 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Jak překazit svatbu (TV film)
2015 R.L. Stine's Monsterville: The Cabinet of Souls (TV film)
2013 Den nezávislosti: Invaze
2006 Hadi v letadle
Ta záležitost s Gray
Špatná volba (TV film)
2005 Chasing Christmas (TV film)
Paper Moon Affair
Už jsme tam?
2004 Final Cut
Hvězdná brána: Atlantida - Vynoření (TV film)
2002 MXP: Mimořádně extrémní primát
Spolek machrů
Včelí zabijáci (TV film)
2001 Dodsonův svět (TV film)
Městečko Halloween 2: Kalabarova pomsta (TV film)
2000 Love Lessons (TV film)

TV seriály

2014 The Flash (TV seriál)
Power Outage (S01E07)
2012 Continuum (TV seriál)
Family Time (S01E09)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
2009 Rota (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
After School Special (S04E13)
2007 About a Girl (TV seriál)
2004 Days, The (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Hra na schovávanou (S01E02)
2003 Manželská krize (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
2001 Lovci netvorů (TV seriál)
The Lone Gunmen (TV seriál)
2000 2gether: The Series (TV seriál)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace