foto

Sage Brocklebank

  • nar. 14.1.1978 (39 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Sage Brocklebank se narodil 14. ledna 1978 v Kanadském Vancouveru. Jeho první role jsou ze seriálů jako EDGEMONT nebo POINT BLANK. Později se přesunul do známějších projektů jako ANDROMEDA, 4400 nebo SMALLVILLE.

V roce 2011 dostal i epizodní role v seriálech SANCTUARY nebo ONCE UPON A TIME. Nejvýznamější rolí pro něho však zatím zůstává postava Buzze Mcnaba, člena policejního oddělení v Santa Barbaře. Ztvárňuje tady jednu z vedlejších postav v seriálu AGENTURA JASNO.

Kromě herectví se Sage živí také jako profesionální pokerový hráč. Uvidíme, na které dráze bude úspěšnější, a kde o něm ještě uslyšíme.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2017 Puppet Killer
Všechno úplně všechno
2016 Campus Caller (TV film)
Jak překazit svatbu (TV film)
The Irresistible Blueberry Farm (TV film)
Thirty-Seventeen
2015 Suspension
2014 Heavenly Match (TV film)
2012 Abducted: The Carlina White Story (TV film)
A Bride for Christmas (TV film)
Pes jménem Duke (TV film)
2011 Level Up (TV film)
Poslední minuty na Zemi (TV film)
2009 Alien Trespass
2007 Svatební přání (TV film)
Ve jménu krále
2006 Connorsova válka
2005 Mimo zákon
Stíny z lesa
2003 Delikátní umění parkování
2002 Kai a Gerda (TV film)

TV seriály

2013 Arrow (TV seriál)
Temnota nad městem (S01E22)
Hranice nemožného (TV seriál)
Chlapec musí žít (S05E11)
Lovci duchů (TV seriál)
Holy Terror (S09E09)
2012 Bylo, nebylo (TV seriál)
Pod kůží (S01E12)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Satelit (S09E15)
2005 4400 (TV seriál)
Na dosah (S02E07)

Producentská filmografie

Filmy

2016 Sidekick

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace