foto

David Stuart

  • nar. 19.11.1965 (53 let)
    Edmonton, Alberta, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mystery 101 (TV film)
2018 Jingle Around the Clock (TV film)
2017 12 Days (TV film)
A Surrogate's Nightmare (TV film)
Tiny House of Terror (TV film)
2016 Garage Sale Mystery: Guilty Until Proven Innocent (TV film)
Jak překazit svatbu (TV film)
Pumpkin Pie Wars (TV film)
2015 Helix
The Unauthorized Beverly Hills, 90210 Story (TV film)
2014 Jackhammer
2013 A Sister's Nightmare (TV film)
2011 Mission: Impossible - Ghost Protocol
2008 Girlfriend Experience
Sweet Amerika
2006 Budiž světlo
2005 Zločinné úmysly (TV film)
2002 Na vrchol
2000 Dokonalá vražda, dokonalé město (TV film)
1995 Psychopat

TV seriály

2019 Unspeakable (TV seriál)
Wu Assassins (TV seriál)
Arrow (TV seriál)
My Name Is Emiko Queen (S07E10)
2018 Ice (TV seriál)
Game of Stones (S02E01)
Arrow (TV seriál)
The Demon (S07E05)
2017 When We Rise (TV seriál)
2016 Shooter (TV seriál)
Point of Impact (S01E01)
Zoo (TV seriál)
Kolizní bod (S02E03)
2015 The Man in the High Castle (TV seriál)
The Whispers (TV seriál)
Game Over (E13)
2014 Já a robot (TV seriál)
Narušení (E11)
2013 King a Maxwellová (TV seriál)
2012 Continuum (TV seriál)
Fast Times (S01E02)
Hranice nemožného (TV seriál)
Vzdoruj (S05E05)
Lovci duchů (TV seriál)
The Girl with the Dungeons and Dragons Tattoo (S07E20)
2010 Hiccups (TV seriál)
Můj malý Pony: Přátelství je magické (TV seriál)
2007 Flash Gordon (TV seriál)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Nevídaná podívaná (S02E09)
Kyle XY (TV seriál)
House of Cards (S02E10)
2006 Whistler (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Everybody Loves a Clown (S02E02)
2005 Three Moons Over Milford (TV seriál)
2003 Jake 2.0 (TV seriál)
1995 Marshal (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Kolonie (S02E16)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace