foto

Elizabeth Thai

  • nar. 1.7.1979 (38 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Jak překazit svatbu (TV film)
2014 Grumpy Cat's Worst Christmas Ever (TV film)
2013 Muž z oceli
2011 Trading Christmas (TV film)
2010 Popelky (TV film)
2009 Dr. Dolittle 5: Lucky jede do Hollywoodu
Opatrovnictví (TV film)
Táta: matka pluku (TV film)
X-Men Origins: Wolverine
Život naplno (TV film)
2008 Mothers&Daughters
Sharp as Marbles
2006 Firewall
2005 Global Frequency (TV film)
Intelligence (TV film)
2004 Černá ovce

TV seriály

2013 Cedar Cove (TV seriál)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Arrow (TV seriál)
Doktorka Emily (TV seriál)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Přetvářka (S05E12)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
Strážce spravedlnosti (TV seriál)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Nový den ve starém městě (S02E01)
2007 Dresden (TV seriál)
2005 Robson Arms (TV seriál)
4400 (TV seriál)
V úkrytu (S02E09)
2002 Zóna soumraku (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
First Wave (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace