foto

Elizabeth Thai

  • nar. 1.7.1979 (40 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mrazivá pomsta
2016 Jak překazit svatbu (TV film)
2014 Grumpy Cat's Worst Christmas Ever (TV film)
2013 Muž z oceli
2011 Trading Christmas (TV film)
2010 Popelky (TV film)
2009 Dr. Dolittle 5: Lucky jede do Hollywoodu
Opatrovnictví (TV film)
Táta: matka pluku (TV film)
X-Men Origins: Wolverine
Život naplno (TV film)
2008 Mothers&Daughters
Sharp as Marbles
2006 Firewall
2005 Global Frequency (TV film)
Intelligence (TV film)
2004 Černá ovce

TV seriály

2020 Ledová archa (TV seriál)
Nejdřív se změnilo počasí (E01)
2019 Riverdale (TV seriál)
Kapitola 45: „Cizinec“ (S03E10)
2018 Salvation (TV seriál)
Dopad (S02E01)
2017 Darebák (TV seriál)
How the Light Gets In (S04E02)
2013 Cedar Cove (TV seriál)
Reunion (S01E03)
A House Divided (S01E02)
Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... The Leap (E13)
Emily and... The Perfect Storm (E12)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Cal Sweeney (E04)
Arrow (TV seriál)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Přetvářka (S05E12)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
Strážce spravedlnosti (TV seriál)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Nový den ve starém městě (S02E01)
2007 Dresden (TV seriál)
Storm Front (E08)
2005 Robson Arms (TV seriál)
4400 (TV seriál)
V úkrytu (S02E09)
2004 Smallville (TV seriál)
Ztracená paměť (S03E19)
2002 Zóna soumraku (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
First Wave (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky