Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Amy se má vdávat. Plány jí zkříží finanční problémy, do kterých se dostala její rodina. Situaci chce zachránit Amyna kamarádka Molly. Mezi ní a snoubencovým svědkem to přitom začne jiskřit... Když se svatba její kamarádky Amy ocitá v ohrožení, Molly se rozhodne pomoct, jak to jen bude možné. Naneštěstí to znamená spojit síly s Nickem. Ženichův svědek Nick je šéfkuchařem nejvyhledávanější restaurace v New Yorku a Molly si s ním vůbec nerozumí. Nick taky Molly nemusí, ale co mu zbývá? Nevěsta a ženich mají doma nečekané problémy, a tak hodili svatební přípravy na krk Molly a Nickovi. Ti dva se spolu nejdříve nemůžou na ničem shodnout, ale postupně se sbližují. Jak se blíží svatební den, Molly i Nick si uvědomují, že na tom druhém může být něco víc, než se zdá. A že asi sami propadli kouzlu lásky. (TV Prima)

(více)

Recenze (5)

ludvik2 

všechny recenze uživatele

Tak dobře jsme se dlouho nezasmál :-D tenhle film předčí německou rakouskou produkci, od začátku víte oč jde a jak to dopadne ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 3/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 3/10 ... Celkový dojem: 3/10. ()

Reklama

Gamekeeper77 

všechny recenze uživatele

V profilu týhle sladkobolný tuctový sračky se musel někdo splést, protože tohle je tutově hovno zvaný německý. Vydržel sem u toho, protože mě na gauč upoutal epileptickej záchvat. 30%. ()

Ephemeris 

všechny recenze uživatele

Mnoho žien tvrdí, že takéto filmy občas potrebuje. Nenáročné, s minimom negativity (ak vôbec s nejakou), sledovanie nespôsobí žiadny stres ani nervové vypätie, dej je jednoduchý, postavy láskyplné. OK. Ja tvrdím, že takéto filmy nepotrebuje v skutočnosti nikto. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Svatební zvony jsou klasická televizní variace, kterou jsme viděli v televizi milionkrát a jednou. Absolutně ničím Vás nepřekvapí, několikrát pobaví dobrým vtipem, ale garatunuju Vám, že za týden nebudete vědět, že jste nějaký film "Svatební zvony" viděli. Pro přítelkyni, manželku na sobotní dopoledne ideální, Vy to přežijete a ona bude u kafíčka spokojená. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama