foto

Elfina Luk

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Aurora Teagarden Mysteries: Heist and Seek (TV film)
Ježek Sonic
2019 Valentine in the Vineyard (TV film)
2018 Mrakodrap
Tully
2017 To je vražda, napekla: Jen zákusky (TV film)
2016 Svatební zvony (TV film)
2015 A Gift Wrapped Christmas (TV film)
Helix
2014 Konečně zazvonilo: Příběh za scénou (TV film)
2011 Dlouhá cesta domů (TV film)
Nejlepší hráč (TV film)
2010 Betwixt (TV film)
2009 Láska na druhý pohled
Revolution (TV film)
2008 Mrazivé peklo (TV film)
2007 A Valentine Carol (TV film)
2006 Home by Christmas (TV film)
Menší zlo (TV film)
Vražedná sezona: Tajemství Hidden Lake (TV film)

TV seriály

2020 Dobrý doktor (TV seriál)
Unsaid (S03E15)
Mutations (S03E12)
Fractured (S03E11)
2019 Dobrý doktor (TV seriál)
Hurt (S03E19)
Moonshot (S03E08)
45-Degree Angle (S03E06)
další epizody (9)
iZombie (TV seriál)
The Fresh Princess (S05E09)
Death Moves Pretty Fast (S05E05)
Five, Six, Seven, Ate! (S05E03)
další epizody (4)
2018 Půjčovna masa (TV seriál)
Z minulosti (S01E01)
Dobrý doktor (TV seriál)
Quarantine (S02E10)
Empathy (S02E09)
Hubert (S02E07)
další epizody (5)
Ty, já a ona (TV seriál)
Inconceivable! (S03E04)
iZombie (TV seriál)
Don't Hate the Player, Hate the Brain (S04E07)
Brainless In Seattle, Part 1 (S04E03)
The 100 (TV seriál)
Exit Wounds (S05E06)
Sleeping Giants (S05E03)
2017 Dobrý doktor (TV seriál)
Apple (S01E08)
22 Steps (S01E07)
Wisdom of the Crowd (TV seriál)
Pilot (E01)
Zoo (TV seriál)
Once Upon a Time in the Nest (S03E10)
Stakes on a Plane (S03E08)
Lovci duchů (TV seriál)
The Bad Place (S13E09)
2016 Lucifer (TV seriál)
Quid Pro Ho (S02E10)
2015 Blood and Water (TV seriál)
Proof (TV seriál)
Tsunami: Part Two (E10)
Redemption (E04)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
Pilot (S01E01)
V (TV seriál)
Devil in a Blue Dress (S02E09)
Hranice nemožného (TV seriál)
6:02 (S03E20)
2010 The Jim (TV seriál)
Caprica (TV seriál)
Reins of a Waterfall (E03)
Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Následky (S02E02)
2008 Hlídka (TV seriál)
2007 About a Girl (TV seriál)
Fallen (TV seriál)
2006 Blade (TV seriál)
Exes & Ohs (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
Líný víkend (S03E02)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
Instinkt zabijáka (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Lexovy Vánoce (S05E09)

Dokumentární

2019 Sandra Oh, Inspiration

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky