foto

Elfina Luk

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mrakodrap
Tully
2017 To je vražda, napekla: Jen zákusky (TV film)
2016 Svatební zvony (TV film)
2015 A Gift Wrapped Christmas (TV film)
Helix
2014 The Unauthorized Saved by the Bell Story (TV film)
2011 Dlouhá cesta domů (TV film)
Nejlepší hráč (TV film)
2010 Betwixt (TV film)
2009 Láska na druhý pohled
Revolution (TV film)
2008 Mrazivé peklo (TV film)
2007 Valentine Carol, A (TV film)
2006 Home by Christmas (TV film)
Menší zlo (TV film)
Vražedná sezona: Tajemství Hidden Lake (TV film)

TV seriály

2018 Altered Carbon (TV seriál)
Out of the Past (E01)
iZombie (TV seriál)
Don't Hate the Player, Hate the Brain (S04E07)
Brainless In Seattle, Part 1 (S04E03)
The 100 (TV seriál)
Exit Wounds (S05E06)
Sleeping Giants (S05E03)
2017 The Good Doctor (TV seriál)
Apple (E08)
22 Steps (E07)
Wisdom of the Crowd (TV seriál)
Pilot (E01)
Zoo (TV seriál)
Once Upon a Time in the Nest (S03E10)
Stakes on a Plane (S03E08)
Lovci duchů (TV seriál)
The Bad Place (S13E09)
2016 Lucifer (TV seriál)
Quid Pro Ho (S02E10)
2015 Blood and Water (TV seriál)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
6:02 (S03E20)
2010 The Jim (TV seriál)
Caprica (TV seriál)
Reins of a Waterfall (E03)
Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Následky (S02E02)
2008 Hlídka (TV seriál)
2007 About a Girl (TV seriál)
Fallen (TV seriál)
2006 Blade (TV seriál)
Exes & Ohs (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
Líný víkend (S03E02)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
Instinkt zabijáka (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Lexovy Vánoce (S05E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace