Reklama

Reklama

Čtyři kamarádi se rozhodli vyzkoušet svůj intelekt ve hře, která se ale osudově zvrtne. (Filmbox)

Recenze (49)

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Originální jako název sám. První cca půlhodina slouží k seznámení se s postavami a je neskutečně otravná, takže jsem přál vraždu, smrt, zabití všem bez výjimky. Druhá třetina je o plnění hádanek charakteristických pro únikové místnosti a je to nuda. Až v poslední fázi se začne konečně něco dít, ale po celkem slibném nástupu šlo zase všechno do kytek. Všechno korunoval ultradebilní konec, který smazal i ta minimální procenta, která jsem tomu byl ochoten dát. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Blonďatá Christen nachystá pro milovaného Tylera k narozeninám překvapení - únikovou hru. A aby to bylo zábavnější, vezmou s sebou ještě další čtyři - respektive dva páry. Únikovka je samozřejmě vybíjená, a protože ani jedna postava není sympatická, divák netrpělivě čeká, kdy přijde zúčtování. I přes krátkou stopáž to není hned, ale mně to kupodivu rychle uteklo. Škoda, že mordy nebyly nápaditější a hlavně až do konce v přímém přenosu. Zásah kyselinou si tak divák naplno nevychutná stejně, jako je tomu u useknuté ruky, když si člověk vzpomene na Argenta, jak ten ji dokázal využít, či přepůleného těla. Ty 3* jsou velmi slabé a dávám je proto, že jsem byl přesvědčen o někom jiném, co za vším stál. A nabízelo se více možností, přičemž úvodní scénu filmu jsem spíše pominul. 2,5* ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Hm, takže parta přátel (kteří jsou zaprvé všichni do jednoho nesympatičtí a za druhé o nich vůbec nic nevíme, takže není moc důvod jim fandit) dostane lístky na únikovou hru. Ten nápad sám o sobě může fungovat velmi dobře (viz Escape Room z roku 2019), ale tady to zoufale nevyšlo. Po "povinném" a nudném dvacetiminutovém úvodu konečně začne hra, která je ale stejně nudná a tak čekáme do zhruba 50. minuty, než konečně někdo zhebne, ale pozor - pořád je to nuda! Tomu filmu zoufale chybí nějaká atmosféra, sympatické postavy, napětí, zajímavé nápady, prostě něco, díky čemu by ten film byl alespoň zapamatovatelný. A ten debilní konec to zkazil ještě o něco víc. Zbytečný film. 1* ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

5 lidí hraje únikovou hru. Cílem té hry je dostat se z jakýchsi místností za hodinu a osvobodit jednu ženu. Ze začátku to berou jako srandu pak, ale poznají, že to tak není. 40 procent a i to jsem hodný hlavně za tu blondýnu, která je kočka a za konec, který sice moc originality nepobral, ale byl na tom jedno z pozitiv. ()

joora1 

všechny recenze uživatele

Hrůza. Nesympatičtí herci a od začátku zde nic nedává smysl. Tahle únikovka se nepovedla ani za mák. Během celého filmu nedojde ani náznakem k nějakému vysvětlení situace a řešení puzzlů je velmi nahodilé. Jako celek film nefunguje a koukat na něj je ztráta času. *Spoiler* Nejvíc to dokazuje scéna s kyselinou, která je totální blbost, protože ti dva by cítili dávno, že se něco děje a netrhali si vlasy a neodlupovali vzájemně kusy obličeje:). *Konec Spoileru* Navíc nejlepší je, že všichni tupě zírají na hádanky, aby je hned na to něco osvítilo a geniálně na to přišli. No toto prostě ne. ()

Galerie (93)

Reklama

Reklama