foto

Skeet Ulrich

  • nar. 20.1.1970 (49 let)
    Lynchburg, Virginia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Skeet Ulrich se narodil 20. ledna 1970 v Concordu ve státě Severní Karolína. V roce 1972 se jeho rodiče rozvedli. Začínal na jevišti v New York University, kde studoval.

Hrál v několika různých uměleckých souborech Atlantic Theater Company dramatika Davida Mameta nebo v Naked Angels Theater Company. Byl velkým objevem pro režisérku Stacy Cochranovou, která mu dala roli ve filmu SAME DIFFERENCE (1994), později mu svěřila roli ve filmu OCHRÁNCE (1996), kde si zahrál světového baseballového hráče Buda Valentina. Je známou tváří z mnoha časopisů díky seriálu JERICHO (2006), kde dostal hlavní roli.

Největší popularitu mu přinesla role vraždícího Billyho Loomise, který zabijí mladé lidi z okolí střední školy. VŘÍSKOT (1996) byl pro Skeeta Ulricha "velkým odpichem" mezi filmové hvězdy. V roce 1998 si zahrál známého bankovního lupiče v krimi filmu THE NEWTONS BOYS, kde hraje Joea - jedno ze čtyř bratří Newtonových.

V roce 2005 se rozvedl s herečkou Georginou Catesovou, se kterou má dvě děti - chlapce a dívku.

Jiří "BloodMax" Neubauer

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Mystery of Casa Matusita
2017 Austin Found
Escape Room
I Am Elizabeth Smart (TV film)
2014 50 k 1
Peklo v Deliverance Creek (TV film)
2013 Anatomy of Violence (TV film)
Point Mugu
2009 Back (TV film)
Dům v temnotách
Ozbrojení a nebezpeční
2005 Kouzlo všedních dnů (TV film)
2001 Dva muži a batole
Kevin ze severu
Vrah duší
2000 Nebezpečný kód
1999 Jízda s ďáblem
Mrazivý faktor
1998 Newton Boys
Vojákova milenka
1997 Lepší už to nebude
Touch
1996 Albino Alligator
Ochránce
Poslední tanec
Vřískot
Čarodějky
1994 Same Difference (TV film)
1990 Želví nindžové
1989 Víkend u Bernieho

TV seriály

2019 Riverdale (TV seriál)
Chapter Forty-Four: No Exit (S03E09)
2018 Riverdale (TV seriál)
Chapter Forty-Three: Outbreak (S03E08)
Chapter Forty-One: Manhunter (S03E06)
Chapter Thirty-Nine: The Midnight Club (S03E04)
další epizody (19)
2017 Riverdale (TV seriál)
Chapter Twenty Two: Silent Night, Deadly Night (S02E09)
Chapter Twenty One: House of the Devil (S02E08)
Chapter Twenty: Tales from the Darkside (S02E07)
další epizody (7)
2016 Vzpomínky (TV seriál)
The Return of Eddie (S04E06)
2015 Vzpomínky (TV seriál)
Blast from the Past (S04E01)
2010 Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Behave (S12E03)
2009 Kriminálka New York (TV seriál)
Zázemí (S06E09)
Kukaččí hnízdo (S06E08)
S kompasem (S06E03)
2006 Jericho (TV seriál)
2005 Na Západ (TV seriál)
2003 Zázraky (TV seriál)

Dokumentární

2018 United We Fan
2011 Scream: The Inside Story

TV pořady

1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace