Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V zoufalé snaze utéci náhlé pandemii se Andy (Martin Freeman) a Kay (Susie Porter) schovávají na hausbótu s jejich jednoroční dcerkou Rosie. Stanou se ale oběťmi útoku, při kterém Kay zemře a Andy je infikován a zbývá mu jen 48 hodin, než se transformuje do jednoho z těch, kterým se tak dlouho snažili unikat. Andy se proto sám musí vydat na riskantní cestu k nalezení nového opatrovníka pro své dítě. (Eleazar)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

Waldir 

všechny recenze uživatele

Ukážkový príklad toho, že nie každý námet je hodný celovečernej minutáže. Tam kde pôvodný krátkometrážny Cargo exceloval, tak tu celovečerný Cargo nefunguje v dôsledku spomínanej dĺžky, ktorá tvorí spolu s nenapaditým scenárom hlavný problém. Väčšina scén a postáv je vo filme len do počtu a preto aby tam jednoducho bola, neprispievajú pre vývoj príbehu žiadnym zásadným spôsobom. Dve hviezdičky dávam za atraktívny výber lokality a Martina Freemana. Netflix je čo sa týka produkcie filmov prekliatý, ale pevne verím že ma raz niečím tvorcovia prekvapia. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Před nějakým časem jsem viděl originál, kraťas "Zásilka". Můj komentář zněl: "Dejte jim 100 milionů! Na tohle chci jít do kina!". Takže teď bych měl být teoreticky nadšený a rozplívat se nad tímto fantastickým filmem. Jenže ani náhodou. Jeidná zajímavá věc v Cargu je Martin Freeman. Ten něco přes hodinu umírá, chodí a hledá nějaký hodný lidi (a že jich není hodně). Prvních dejme tomu 30 minut to ještě jde. Snažíte se přistoupit na pravidla toho zničeného světa, jenže v momentě, kdy dojde k autonehodě, to jde šíleně z kopce. Sledujete hodinu trvající nudu, kde se vůbec nic neděje! Freeman jde, je mu blbě, někoho potká, pokecají, probudí se, jde dál. A tahle to funguje doslova a do písmene až do konce. Podívejte se na sedmi minutový originál, ušetříte si čas, pocítíte tu atmosféru a pak si pusťte něco jinýho. Cargo za to nestojí. ()

Reklama

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Vlastně se zdejšímu hodnocení ani nedivím. Krásná ukázka již zaběhlého způsobu, kdy lidi pořád zvrací ve smyslu "všechny zombí (dodejte jiný libovolný žánr) filmy jsou stejný" a když někdo natočí něco úplně jinýho, kde funguje atmosféra, herci, hudba a scénář (až na pár chvilek), tak zas kydaj, že je to něco úplně jinýho. Film, kterej si zaslouží hezký čtyři hvězdy ( na plnej počet to neni, chyby to mělo), ale kvůli nesmyslnému davovému kamenování rád nadhodnotím. ()

gemi 

všechny recenze uživatele

Celý příběh se točí okolo toho, že Andy je pitomec, který se do postapo světa plného zombíků fakt nehodí. Takže udělá fatální pitomost, která je tak blbá, že mu to až přejete. No a zbytek filmu se z toho snaží vyhrabat, jenže je to prostě tele, takže to není vůbec jednoduché... Hlavní problém filmu spočívá v dramaturgii. I průměrný díl TWD je napínavější než celý tento film. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pokud čekáte krvavé ataky klátících se mrtváků a jekot kuchaných obětí, tak na to rovnou zapomeňte. Pár zombíků se tu sice batolí, ale tady se primárně jedná spíš o závod s časem a touhu zachránit dcerku a zároveň si navzdory všemu uchovat lidskost. Obojí z mého pohledu vyšlo. Atmosféricky ucházející, australská krajina výborně kontrastuje se zoufalstvím hlavního hrdiny a sedl mi i domorodý prvek, který tu hrál dost zásadní roli. A ačkoliv to v rámci žánru nebývá zvykem, absolutorium si zaslouží i herci resp. Martin Freeman v hlavní roli. Své mouchy to samozřejmě mělo, ale nebylo to nic, co by se nedalo přežít. Svěží vítr. 75% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně, kdy se Andy (Martin Freeman) baví s Lorraine (Caren Pistorius) a má před sebou malou Rosie, tak ji ohrne klobouček. V dalších scénách má ale Rosie klobouček zase v normálním stavu. (Sayko)
  • Malou Rosie „hrála“ dvojčata Lily Anne McPherson-Dobbins a Marlee Jane McPherson-Dobbins. (Masai)

Reklama

Reklama