Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V odvážné komedii Holky na tahu uspořádá pětice nejlepších kamarádek z vysoké školy (v podání Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Jillian Bell, Ilany Glazer a Zöe Kravitz) víkendové setkání po deseti letech v podobě divoké dámské jízdy v Miami. Jejich nespoutané řádění ale nabere překvapivě zlověstný směr poté, co se jim nešťastnou náhodou podaří zabít striptéra. Zatímco se v nastalém zmatku pokoušejí přijít na to, co si počnou, zažívají další a další bizarní příhody, které je v průběhu celé noci sblíží více než kdy předtím a pomohou jim zvládnout situace, ve kterých na podpoře přátel a kamarádů záleží nejvíce. (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (170)

HenryIvan 

všechny recenze uživatele

Po úvodných ja neviem 20-30 minútach som mal chuť dať odpad. Jediný dôvod dopozerať to, bol skritizovať to. Divil som sa, divil som sa Scarlett, divil som sa všetkým zúčastneným a hlavne som sa divil sebe. Vedel som, že to bude na hranici únosnosti, no po spomínaných 30 minútach som mal nesmiernu chuť, aby som sa vrátil o pol hodinu do minulosti a prefackal sa, že vôbec zvažujem zhliadnuť tento film. Potom, keď sa začali vo filme diať veci, postúpil na úroveň znesiteľnosti. Paradoxne najlepšie časti boli tie, v ktorých hlavné protagonistky ani neboli. Scény so ženíchom som si prekvapivo veľmi užil. No opäť tu musím využiť príklad sinusoidy. Úvod = horšie než hrozné, stred = vcelku znesiteľný, koniec = naozaj nepodarený. Koniec opäť spadá do kategórie koncov, ktoré dnešný tvorcovia podobných zlátanín radi používajú. Nedokážem to ani poriadne vysvetliť, no každý kto uvidí, pochopí. Mám pocit, že jeden z dojmov, ktoré sme si mali odniesť bol, že ženy sú niekedy oveľa horšie ako muži. Myslím si, že to je jedna z mála vecí, z ktorými môžem ako-tak súhlasiť. Nemôžem povedať, že som pred zhliadnutím nečakal podobnú filmovú „ lahôdku ”, no následne pozretie vás dokáže stále „ príjemne ” prekvapiť. Ale aby som nebol iba kritický, boli tu úseky, na ktorých som sa relatívne slušne pobavil. Cameo Demi Moore bolo taktiež jedným s podarených krokov. 40 %. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Na vysoké škole byly nerozlučnými kamarádkami a spolubydlícími. Jenže roky plynou, směřování každé z nich se liší, času je málo, starostí dost. Nyní se blíží rozlučka se svobodou jedné z nich, která rozhodně nebude mít klidný průběh. První čtvrthodinka byla mírným utrpením, kdy jsem litoval, do čeho jsem sám sebe namočil. Hlavní pitvořící se hrdinky byly strnulé a vesměs trapné. Jenže pak se to zlomilo a až do konce to byla snesitelná, místy milá, místy vtipná záležitost. I když ona trapnost tam neustále vylézala na povrch. S příchodem a brzkým „odchodem“ striptéra to celé tak nějak získá na tempu a černém humoru, hluchá místa nejsou, klišé naopak ano. Takže nechybí provařené joky, zvracení, vtípky o menstruaci a penisech, otravná obézní trubka, která se nalepila na budoucí nevěstu a chybí jí vlastní život. Scarlett Johansson (potřebovala by pořádnou roli jako sůl) se do podobného kusu příliš nehodí, jakože Australanka Kate McKinnon opravdu není dobrá komička. Naopak snahy o uspokojení náruživé Demi Moore pobaví. A pobaví toho mnohem víc, což se třeba o Pobřežní hlídce říct nedalo. Ve finále opatrná spokojenost. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem průser, nakonec jsem dostal vcelku vtipnou komedii o bláznivých ženských, kde Jillian Bell naprosto kraluje, Zoe Kravitz způsobuje erekci a silně krásou zastíňuje Scarlett, která působí lehce mdle. Je to sice naivní a příběhově to nenabídne vůbec nic,pár krát jsem se smál nahlas a některé hlášky si pamatuji ještě teď,za což dávám velké plus. 65% ()

MUNRO odpad!

všechny recenze uživatele

V Americe už asi nedokážou natočit vtipnou komedii typu "loučení s čímkoliv",aniž by základním kamenem nebyly drogy.Když se začali asi po 20 minutách tyhle "princezny" sjíždět,vypnul jsem to.Nevím co mají všichni ti rádobyrežiséři v palicích(vlastně asi tuším..),když ve svých filmech v podstatě nabádají k drogám,vždyť je to hrozná prdel.Vykuřte si palici,nebo něco píchněte do žíly a zažijete mejdan.Takhle se bojuje proti drogám!Paráda!... ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Opilecké komedie se již neomezují pouze na muže a je to dobře, neboť Holky na tahu přinášejí odlišný úhel pohledu na tradiční humorné situace, což je osvěžující. Příběh není originální, ale způsob, jakým je zpracován dokáže díky oddaným herečkám solidně pobavit a přichystat si pro vás i pár překvapení. Nejde o žádný komediální milník, ale o příjemné pokoukání rozhodně. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla 12. června 2017 v New Yorku. (BMW12)
  • Natáčelo se ve státech New York a Kalifornie (Hermosa Beach). (BMW12)

Související novinky

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama