Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V nové řadě oblíbeného seriálu poručík Michal Bříza se svým parťákem Juniorem opět nekompromisně a občas i nekorektně dýchají na záda zločincům. Téměř středověká vražda je jejich další případ. Principála souboru historického šermu někdo zabil mečem. Pátrání však postupně odhaluje, že motivy jsou nadčasové. Táňa je na nervy z prověrek, které musí jako šéf oddělení absolvovat. Její přátelé se na to už nemůžou koukat a tak jí samozřejmě pomůžou. (TV Prima)

(více)

Recenze (6)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No nevím, LARPisti na scéně... mě to přijde, že tvůrčí tým udělá takhle v pondělí, vlastně v úterý, bo v pondělí všici ještě vyspávají opici, že udělá poradu, jako z jakého prostředí se ještě jako netočilo, co dostane nejvíc hlasů (jednou jóga, podruhé LARP), šup a jdeme točit. Jo, Táňa jako šéfka oddělení, která neumí jezdit na motorce a neumí střílet, to jsou sice vtipné scény, ale jak se potom kurnik mohla stát šéfkou modrparty? jinak případ průhledný a vlastně mě asi nejvíc začíná bavit jen to, když se všeci sejdou U Vandy a dají si pivo. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

.....a zasa trocha sa popýtať - odhaliť vzťahy a .....pachateľ jasný.....pre mňa to pátranie tam musí byť-ale nebyť sympatických detektívov a vlastne celej party by to stále za prd..... ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se na hradě Točník. (a-ja)

Reklama

Reklama