foto

Dita Zábranská

  • nar. 27.12.1984 (35 let)
    Přerov, Československo

Biografie

Narodila se v Přerově, ale od 4 let vyrůstala v Ostravě. Zde začala i studovat herectví na Janáčkově konzervatoři a studium dokončila na Státní Pražské konzervatoři. Po studiích začínala v Divadle Petra Bezruče v Ostravě a Divadle Radost v Brně. Nakonec se vrátila do Prahy, kde založila divadlo, které se orientuje na dětského diváka - Divadlo D5 - dětské scéna. Vidět jste jí mohli také v několika filmech či seriálech. Např. Grandhotel, Proměny.

Dream Event COMPANY

Herecká filmografie

Filmy

2011 Policie Modrava (TV film)
2010 PIKO
2009 Proměny
2006 Grandhotel
2003 Kobova garáž (TV film)

TV seriály

2017 Modrý kód (TV seriál)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Jak málo stačilo (S01E13)
Přístav (TV seriál)
Díky, Terezo (S01E20)
Grandhotel Přístav (S01E19)
Vraždy v kruhu (TV seriál)
Pohřbený rozvod (E01)
Všechny moje lásky (TV seriál)
První rande (E11)
Památný strom (E10)
Wellness víkend (E09)
další epizody (10)
2013 Vyprávěj (TV seriál)
Dobrý skutek (S05E21)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Korunní princ (S01E13)
2005 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Výlet (S02E05)

Host

TV pořady

2008 Hvězdný reportér (TV pořad)