Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cynthia je propuštěna z psychiatrie, kde se vzpamatovává z toho, že zavinila smrt svého dítěte. Aby ji manžel rozptýlil, vezme ji spolu s dalšími čtyřmi přáteli na opuštěný ostrov v Pacifiku, kde kdysi trávili líbánky. Malý letoun, kterým se na ostrov dopravili, má však poruchu a výletníci jsou nuceni strávit na ostrově noc ve stanech. Druhý den se vydají na výpravu po okolí a narazí na zdánlivě opuštěný dům, zařízený tak, jako by se v něm před mnoha lety zastavil čas. Pak je však překvapí obyvatelé domu, nejprve manželé, kteří si říkají Ma a Pa, později i jejich tři děti. A toto setkání nebude pro naše výletníky tím nejšťastnějším, co je mohlo potkat… (lola3121)

(více)

Recenze (32)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení ! Skvělý osmdesátkový campy horor o třech párech, kteří uvíznou na Islandě a ukryjou se v domě podivných starých lidí, jejichž "děti" mají nejméně 50. Co se bude dít závěrečných 40 minut každý hororový fanoušek může tušit. Film je hodně originální,atmosférický,herecké výkony záporáků jsou špičkové a vraždy nápadité. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Překvapivě pěkná záležitost. Pětice přátel (včetně debila s ukázkovym mulletem) ztroskotá někde v severozápadním Pacifiku a na malém ostrově narazí na podivnou, izolovanou, zpátečnickou (a zmršenou) rodinku, která si tam žije po svém. Autoritativní rodiče a jejich tři přerostlý haranti Fanny, Woody a Teddy, kterým táhne na kdovíkolik a pořád se chovají jak největší spratci. Jak obecně moc nemusím 80's horory (snad s výjimkou slasherů), tak se mi AMERICAN GOTHIC zamlouval. Dobře zahraný (týká se 'buranů'), zábavný, s fenomenálním a celkem dlouhotrvajícím psycho dojezdem. Prostě žádná diskosračka. ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Bolo to ako špatne dohodnutý grupáč. Na začiatku tri ženy a dvaja chlapi. Takže očakávané zoskupenie. Potom sa však pridal dôchodcovský manželský pár. To hneď celú akciu dostáva do iného levelu. Účastníci zájazdu zaťali zuby, lebo si nechceli kaziť zábavu a pokračovali podľa plánu. Keď sa však ešte dovalila lolitka v prechode a jej rovnako svieži bráškovia, nebolo už žiadnych pochýb. Kto si nebude kryť prdel, tak si to škaredo odskáče. Takže milí užívatelia ČSFD, vyčurať, pomodliť a zrušiť profil na zoznamke. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Po výborném duchařském hororu Legenda pekelného domu jsem se těšil na další Houghův film, sice je pravda že Howling 4 byl průměr a Démon byla ztráta času, ale i tak jsem se těšil na tuhle klasiku a čekání se nakonec vyplatilo, nejdříve chci pochválit to že režisér fakt věděl co divák chce a tak se divák nenudí, hlavní postavy AKA dementní rodina je fakt parádní a hlavně Fanny který jsem věřil každé slovo a Steiger byl parádní, s hlavníma hereckýma postavama to bylo o něco horší, moc sympatické nebyly a celkově mě spíše štvaly. Vraždy nejsou moc vidět ale jsou poměrně dobře vymyšlené a konec byl parádní. Hough mi dokazuje že je dobrý režisér a rozhodně umí, a těch pár přešlapů mu odpouštím. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Taková drobet odlehčená buranská vyvražďovačka. Otřepaný námět a nelogické jednání postav naštěstí vyvažuje mimořádně bizarní skupina záporáků, na kterou je radost se koukat. Nudit se u snímku rozhodně nebudete, ale že by se jednalo o nějaké špičkové dílo, to říct nemůžu, na to jsou herecké výkony kladných hrdinů příliš slabé a režie příliš nenápaditá. Z děje bych vyzdvihnul především závěr, který je poměrně originální. Stojí za zhlédnutí, ale zázraky nečekejte. 60% ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama