foto

Terence Kelly

  • nar. 12.6.1922 (96 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Christmas Lost and Found (TV film)
2017 A Bundle of Trouble: An Aurora Teagarden Mystery (TV film)
The Christmas Train (TV film)
2016 A When Calls the Heart Christmas (TV film)
Finding Father Christmas (TV film)
2013 Window Wonderland (TV film)
2012 Deník malého poseroutky 3
In Their Skin
Rags (TV film)
2011 Deník malého poseroutky 2
Nadějný rok
Pomsta a spravedlnost (TV film)
2009 Angel and the Bad Man (TV film)
Robin Hood: Za Sherwoodským lesem (TV film)
Strážci - Watchmen
2008 Gym Teacher: The Movie (TV film)
Vesmírná exploze (TV film)
2007 Manželská klec
Ve jménu krále
2006 Behind the Camera: The Unauthorized Story of 'Diff'rent Strokes' (TV film)
Křeslo mořské panny (TV film)
Vražda je tak snadná (TV film)
Život jde dál
2005 Sesterstvo putovních kalhot
V moci ďábla
2004 Kráčející skála
Pryor Offenses (TV film)
2003 Agent Cody Banks
Behind the Camera: The Unauthorized Story of 'Three's Company' (TV film)
2002 Právo v Los Angeles (TV film)
2000 Hlavní cíl (TV film)
Mlčící střelec
Trixie
1999 Fenomén Y2K (TV film)
1998 Ohnivá bouře
Tah (TV film)
Zlatá horečka (TV film)
Štvanice (TV film)
1997 Náklaďáky (TV film)
Pan Magor
Silence
1996 Captains Courageous (TV film)
Titanic (TV film)
1995 Jack Reed 4: Jeden z našich (TV film)
1994 Jane's House (TV film)
1993 Cizinec v zrcadle (TV film)
Konečné odvolání (TV film)
Zlý neznámý (TV film)
1992 Child of Rage (TV film)
1991 Pravdu zná jen moře (TV film)
1990 To (TV film)
1989 Tam, kde končí hvězdy
1988 American Gothic
1987 Deadly Deception (TV film)
Závazné mlčení (TV film)
1986 Brothers by Choice (TV film)
1984 Other Kingdom, The (TV film)
1983 Accident, The (TV film)
Chautauqua Girl (TV film)
Star 80
Zlatý tuleň
1982 Piano for Mrs. Cimino, A (TV film)
1980 The Changeling
1979 Muž, žena a banka
1976 El hombre desnudo
1974 Christina
1972 One Minute Before Death
1971 McCabe a paní Millerová

TV seriály

2016 Batesův motel (TV seriál)
Všude dobře, doma nejlíp (S04E07)
Jak se láme světlo (S04E05)
Zimní světla (S04E04)
další epizody (4)
2015 iZombie (TV seriál)
Grumpy Old Liv (S02E01)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2010 Hiccups (TV seriál)
Hodina duchů (TV seriál)
2009 Caprica (TV seriál)
Ostrov smrti (TV seriál)
2008 Podstata strachu (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Time Is on My Side (S03E15)
2007 Mistři science fiction (TV seriál)
Agentura Jasno (TV seriál)
Když jsi tak chytrý, tak proč jsi mrtvý? (S02E07)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Rodinné shledání (S02E07)
Kyle XY (TV seriál)
Leap of Faith (S02E13)
2006 Lovci duchů (TV seriál)
Dead Man's Blood (S01E20)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Dopisy z Pegasu (S01E16)
Láska je Láska (TV seriál)
Labyrint (S02E05)
2004 Days, The (TV seriál)
Dotek zla (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Převtělení (S04E06)
2003 Detektív (TV seriál)
Mrtví jako já (TV seriál)
Zmatek mezi Smrtonoši (S01E05)
Hvězdná brána (TV seriál)
Vesmírný závod (S07E08)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Tom Stone (TV seriál)
2001 Noční přízraky (TV seriál)
2000 Cesta vzhůru (TV seriál)
1999 Pro strach uděláno (TV seriál)
Strange World (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Vrána (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
The Fourth Horseman (S02E22)
1997 Krajní meze (TV seriál) - herec, a.z.
Zvláštní vydání (S03E18) - a.z.
Nový život (S03E11)
1996 Dva (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Kingdom Come (S01E06)
Poltergeist (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1995 Podivné náhody (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)
Hnízdo (S01E03)
1992 Odyssea (TV seriál)
1991 Palace Guard (TV seriál)
Street Justice (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Glory Days (TV seriál)
Mom P.I. (TV seriál)
1989 Bordertown (TV seriál)
Neon Rider (TV seriál)
Unsub (TV seriál)
1988 MacGyver (TV seriál)
Podivná trojice (S03E14)
1987 Airwolf (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
1986 Red Serge (TV seriál)
1984 Nebezpečný záliv (TV seriál)
1972 The Beachcombers (TV seriál)

Dokumentární

1998 Hey, Mr Producer! The Musical World of Cameron Mackintosh (koncert)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace