Reklama

Reklama

Zabít Gunthera

  • USA Killing Gunther (více)
Trailer 1

V komedii, která se odehrává ve světě nájemných vrahů, si několik mladých neostřílených zabijáků najme štáb dokumentaristů, aby získali nezvratný důkaz, že právě oni zabili největšího z nechvalně proslulých zločinců všech dob – Gunthera. Jenže Gunther o jejich plánu ví a je odhodlaný učinit jim ze životů peklo. Začíná závod s časem, ve kterém se z lovců rychle stává štvaná zvěř. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (182)

nonick1 

všechny recenze uživatele

Režie: Taram Killam, scénář: Taram Killam, produkce: Taram Killam, hrají: Taram Killam... Klobouk dolů! Jít do rizika natočit originálním způsobem ryze autorskou záležitost, a nadto ještě coby svou filmovou celovečerní prvotinu – tomu já říkám mít koule! Taramu Killiamovi se podařilo vytvořit za relativně málo peněz opravdu hodně muziky. Muziky, co vás celý film baví – od začátku až do konce. Tahle crazy komedie, která se obejde bez v současnosti všudypřítomného pitvoření a fekálního humoru si rozhodně nezaslouží mít na CSFD tak nízké hodnocení – nejen kvůli půvabné Taramově manželce Cobie, která si ve filmu také zahrála, ale i kvůli překvapivému a povedenému comebacku Arnoldátora.Takže namísto původně zamýšlených čtyř, dávám plnou palbu - i s ohledem na údernou závěrečnou titulkovou skladbu Two Shots. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Vím, že kvalitní filmařiny a vůbec kvalitního čehokoli tady moc nenajdeme, ale tenhle film je pro mě čistou, jednoduchou zábavou, kde se banda volů navzájem likviduje v překvapivě hodně veselých scénách. Je to neobvyklé, vtipné a rychle to uteče, takže za mě spokojenost, i když to byla hrozná blbost. 70% ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Od Killing Gunther som očakával nespútanú zábavu, plnú nezabudnuteľných Arnoldových hlášok. Miesto toho som ale neuveriteľne dlhú dobu musel čakať na jeho príchod a počas daného čakania ma sprevádzala iba kopa klišé humoru, ktorý by somneraz mohol označiť za druhotriedny. Scenár až do záveru nevedel predstaviť nič, čo by ma vedelo svojou zábavnosťou maximálne odpáliť a okrem lídra skupiny Blakea (Tarana Killama) to až do konca nestálo za veľa. Hodnotenie bude tvrdé, ale viac si táto akčná komédia jednoducho nezaslúži - 3/10. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Pokud čekáte, že si užijete Arnolda Schwareneggera po dlouhé době v plnohodnotné komediální roli, pak se připravte na jedno z mnoha zklámání, které pro vás tento símek má přichystané. Arnie totiž na scénu dorazí pozdě a jen na chvíli a většinu času strávíme s méně známými zabijáky. A zpočátku to funguje, neboť humor působí ujetě tak akorát a méně známí, ale velmi schopní komici táhnou scény k úspěchu a úsměvům, ale po zhruba půlhodině dojdou nápady a odhodlání a od té chvíle se do konce jede na volnoběh a ani příchod Arnolda nezachrání nevýraznou komedii od lehkého průšvihu. ()

javak810i 

všechny recenze uživatele

Celkem zábavné, nízkorozpočtové a cheezy akční béčko, které těží především z vtipného scénáře, který si nezřídka utahuje ze zajetých žánrových klišé a také samozřejmě z Arnolda Schwarzeneggera, jenž se sice objeví až ke konci filmu, ale rozhodně nezklame. Díky krátké stopáži film rychle uteče a kromě kamery (něco mezi POV Hardcore Henry a klasikou) a chabých efektů vlastně nemám filmu moc co vytknout. Jedná se zkrátka o takovou hříčku, na níž je vidět, že ji tvůrci stvořili jen tak pro radost. Lepší 3* ()

Galerie (37)

Zajímavosti (7)

Reklama

Reklama