Reklama

Reklama

Zabít Gunthera

  • USA Killing Gunther (více)
Trailer 1

V komedii, která se odehrává ve světě nájemných vrahů, si několik mladých neostřílených zabijáků najme štáb dokumentaristů, aby získali nezvratný důkaz, že právě oni zabili největšího z nechvalně proslulých zločinců všech dob – Gunthera. Jenže Gunther o jejich plánu ví a je odhodlaný učinit jim ze životů peklo. Začíná závod s časem, ve kterém se z lovců rychle stává štvaná zvěř. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (182)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Na začátku jsem měl pocit, že to bude moje letošní "guilty pleasure" ale postupem času to ztratilo ten správný náboj. Upřímně točit film jako dokument o tom, že chcete zabít nejlepšího hitmana na světe v podání Schwarzeneggera, je to zatraceně dobrý nápad. Bohužel se myšlenka nakonec vymkla kontrole a guilty pleasure to tedy rozhodně nebude. Příchod Arnolda sice ještě trochu nakopnul skomírající touhu filmu po čemkoli, ale i tak to nestačí a závěr už je šíleně přepálenej!!! Škoda, ale nelituji té oběti 94 minut... ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Parta sfetovanych uzivatelov CSFD s letlampou a kliestami sa ma snazila presvedcit, ze to nie je az taka katastrofa ako to vyzeralo z traileru. Ale je. Pritom proti mockumentary komediam nic nemam. Office je môj oblubeny serial. Lenze Killing Gunther postrada akykolvek humor. Vsetci sa tam len trapne pitvoria jak v nepodarenych scenkach zo SNL. Dufal som, ze to aspon trochu zachrani môj zboznovany Arnie. Ale aj on sa zhovadil na uroven tych trapakov. Vrcholom je scena, ked ma na sebe zenske spodne pradlo. Fakt neznasam, ked sa chlap oblieka do zenskeho oblecenia. A naviac ma ten debilny uces, ktory je dnes v mode. Je to druhy odpad, ktory udelujem Arnoldovemu filmu a zaroven najhorsi film, ktory som od neho videl. Pokial chce takto pokracovat, tak nech sa uz radsej na filmy vyserie. 0/10. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Slabé hodnotenie filmu trochu klame číslami, ale vo výsledku asi musíme súhlasiť. Ono totiž námet nebol vôbec zlý a popravde sa Arnoldovi nečudujem, že do toho šiel. Scenár rozhodne nebol najhorší a na papieri to určite vyzeralo zaujímavo. Ako akčná komédia mohla skutočne bodovať, ale to by sa muselo do scén dostať viac vtipu, nadhľadu i scén s Arnoldom. Je vidieť, že si to Arnie užíval a je to práve on kto dvíha film z úplného dna. Partia podivných zabijákov a pošahancov vyzerá zaujímavo a vtipne, ale humor im akosi nevychádzal aj keď to divák od tých magorov čakal. Zamrzí nevyužité "ruské duo" trochu trapasom zaváňa záverečná scéna s maskami. Nebudeme sa rýpať v tom ako sa Arnie do tých masiek narval...Film si budem pamätať hlavne kvôli scéne z karaoke baru, vďaka ktorej som objavil nádhernú skladbu Criminal mind , ktorú som doteraz nepoznal. 40%. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Blake (Taran Killam) sestaví a vede tým svérázných zabijáků, který má odstranit nejlepšího hitmana na světě. Najít a zabít Gunthera (Arnold Schwarzenegger) nebude vůbec jednoduché, protože je prostě nejlepší... Arnie se na scénu dostává teprve v čase 1:07:44 a uvede se slovy: "Put your weapons down." Arnold hraje v regulérní vedlejší roli, která nebyla vůbec špatná, ale mohl dostat větší prostor. Country písnička v závěrečných titulcích byla třešničkou na dortu. Schwarzenegger byl také výkonným producentem. Snímek mě jako celek vůbec nezaujal a při opakované produkci bych si pustil pouze Arnieho scény (necelá čtvrthodina). Hlavní hvězdou filmu je (bohužel) Taran Killam, který to celé napsal, režíroval a produkoval. Gunther se vrátí ve filmu THE GUNTHER WHO LOVED ME (pokud tenhle vydělá nějaké peníze). HODNOCENÍ 40% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pokud jde o Arnolda a zvrat, tak dobrý. Nicméně jinak žádná hitparáda. Ne že bych se ani jednou nezasmál, ale v zásadě je to tak, jak píše Tuxedo - v hlavní roli jsou ty nejohranější fórky, které se Killam ani nesnažil podat nějak neotřele. Navíc ten mockumentary styl mi místy lezl na nervy. Každopádně nic moc jsem nečekal, takže jsem si alespoň ušetřil zklamání. 25% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (7)

  • Film obsahuje potitulkové scény. (figis20)

Reklama

Reklama