Reklama

Reklama

Zabít Gunthera

  • USA Killing Gunther (více)
Trailer 1

V komedii, která se odehrává ve světě nájemných vrahů, si několik mladých neostřílených zabijáků najme štáb dokumentaristů, aby získali nezvratný důkaz, že právě oni zabili největšího z nechvalně proslulých zločinců všech dob – Gunthera. Jenže Gunther o jejich plánu ví a je odhodlaný učinit jim ze životů peklo. Začíná závod s časem, ve kterém se z lovců rychle stává štvaná zvěř. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (182)

nonick1 

všechny recenze uživatele

Režie: Taram Killam, scénář: Taram Killam, produkce: Taram Killam, hrají: Taram Killam... Klobouk dolů! Jít do rizika natočit originálním způsobem ryze autorskou záležitost, a nadto ještě coby svou filmovou celovečerní prvotinu – tomu já říkám mít koule! Taramu Killiamovi se podařilo vytvořit za relativně málo peněz opravdu hodně muziky. Muziky, co vás celý film baví – od začátku až do konce. Tahle crazy komedie, která se obejde bez v současnosti všudypřítomného pitvoření a fekálního humoru si rozhodně nezaslouží mít na CSFD tak nízké hodnocení – nejen kvůli půvabné Taramově manželce Cobie, která si ve filmu také zahrála, ale i kvůli překvapivému a povedenému comebacku Arnoldátora.Takže namísto původně zamýšlených čtyř, dávám plnou palbu - i s ohledem na údernou závěrečnou titulkovou skladbu Two Shots. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl trailer říkal jsem si, že to by mohla být dobrá zhovadilost a sranda. Jediný co to není je sranda. Film má 90 minut a to úplně zbytečně. Kdyby to mělo třeba jen 30 šlo by to. Jediný co je tam dobrý je těch 15 minut s Arniem, jenže to je až na konci a vydržet těch zbylých 70 minut je docela fuška. Jako film, u kterého se bude pít či se opájet něčím ostřejším a ve více lidech by to možná jako blbej vtip šlo, ale jinak teda fakt ne. 20% a to jen za Arnolda Schwarzeneggera. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak určitě radši killing Arnolda než Hajzlhoffa. I já to dopozeral a má to víc pozitiv než negativ. Jasně ta armáda drsných jakože zabijáků vedená ústředním tvůrcem tohohle projektu který šíleně přehrává je na přesdržku a místy je to dost přehnaný i na parodii, ale vynahradí to způsob jakým je Arnold postupně a většinou vtipně likviduje. On vlastně je hlavní postava a máme ho v podstatě v celém filmu i když fyzicky se objeví na scéně opravdu až 20 minut před koncem, ale rozhodně nezklamal a užil si to navíc ta pointa o kokotech co si točí dokument a neví o tom, že ten největší masakrátor točí dokument o nich je dobrá. Mě to nijak nepohoršilo.60% ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Neskutečná ptákovina, ovšem po dlouhé době ptákovina, která mě fakt bavila, tedy alespoň po větší část filmu. Když by totiž měl Gunther grády jako v prvních pětačtyřiceti minutách po celou stopáž, šlo by o nejzábavnější stupiditu posledních let, bohužel právě zhruba v polovině snímku ale došel tvůrcům evidentně až lavinovitým způsobem dech a i když se to v úplném závěru zas poměrně slušně rozjelo, už to prostě nebylo ono. Každopádně, ta první půlka je fakt mazec, celý je to přestřelený jako kráva, na tupost jednotlivých postav nejsou snad ani tabulky, naivita veškerých fórů dosahuje hvězdných výšek, nicméně mě to všechno bylo naprosto jedno, neboť nevím, jak to Taran Killam svou amatérskou režií a trestuhodně prostomyslným scénářem dokázal, ale já se u toho fakt až královsky bavil, až se to stydím přiznat. Ta banda přitroublých zabijáků je ale fakt neuvěřitelná zábavná, a bylo mi až líto, že byli postupně likvidováni, jelikož jak ubýval jejich počet, ubýval i přísun vtipných situací, na což doplatila pak právě druhá polovina snímku, kdy veškeré dění začalo nudně přešlapovat na místě a zbytek vtípků se změnil na trapné tajtrlíkování. Když se pak konečně v posledních zhruba patnácti minutách objevil na scéně Arnold, kvůli kterému jsem se na to mimochodem vůbec díval, film se zase slibně rozběhl, ale opakuji, šmrnc a zábavnost začátku už byl nenávratně pryč. Takže, Zabít Gunthera je zkrátka film, který sice doporučit lze, ovšem publiku jen opravdu nenáročnému a tolerantnímu vůči prostoduchému humoru, a zbytek bude prostě hodnotit Odpadově, čemuž ovšem reálná kvalita filmu skutečně odpovídá. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se podíval na základě zdejšího nízkého hodnocení, protože jsem doufal, že mě tvůrci nechtěně pobaví podobně, jako tým, který natočil sérii filmů Sharknado. Nestalo se tak. Tak zoufale se tlačilo na pilu v oblasti humoru, až vznikla podivná, trapná záležitost, na niž jsem se skoro styděl dívat. Jediným vtipným kouskem tak zůstalo rozstřílení CGI hada a hvězdičku jsem udělil Arnoldovi za jeho nezaměnitelný přízvuk. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (7)

  • Film obsahuje potitulkové scény. (figis20)

Reklama

Reklama