Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čas, kdy bude vše zničeno, se přiblížil, nelze jej zastavit... Stín který je známý jako Smrt, se znovu objevil, a to v malém městečku Iwatodai. Mladík Makoto a jeho přátelé si prošli mnoha krušnými chvilkami. Během dlouhého boje prožili mnohá zajímavá setkání i smutná rozloučení a nyní je čeká poslední boj. V tomto boji nejde jen o soud celého světa, ale především o osud jich samotných. Přesto jim ale ten, kterému věřili a měli jej za svého přítele, s kamennou tváří tvrdí, že destrukce je nevyhnutelným osudem lidstva. Do města Iwatodai přišla zima a Makoto musí učinit důležitá rozhodnutí, aby měl on i jeho přátelé šanci, že po zimě opět přijde jaro...

Winter of Rebirth je čtvrtým filmem ze série Persona 3 inspirované stejnojmennou počítačovou hrou. Tomu předchází filmy Spring of Birth (2013), Midsummer Knight's Dream (2014) a Falling Down (2015). (Jeoffrey)

(více)

Recenze (1)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Série Persona 3 konečně za mnou a můžu říct, že se mi docela líbila. Skoro každý film měl nějaké to povedené překvapení, celkově to mělo zajímavý příběh a povětšinou to dosti dobře pracovalo s atmosférou s tím, že ta deprese odehrávající se v první polovině tohoto 4. filmu byla hodně výživná. Mě se zkrátka vůbec styl jakým jsou díla s názvem Persona vyprávěna prostě líbí, stejně jako mám rád "Velvet room"... Jediné na co se mi hůře zvyká je hlavní postava. Ať už to byla série adaptující Personu 4, nebo tahle filmová adaptace Persony 3, pokaždé na mě hlavní hrdina působil tak nějak bez výrazu a dost dlouho jsem si na něj zvykal. Naštěstí je pokaždé obklopen nějakými těmi vedlejšími postavami, které mě zpravidla zaujmou více. Původně jsem přemýšlel o tom, že bych tomu zase dal 3* jako předchozím filmům, ale díky povedenému úvodu a i faktu, že konec mě nikterak nezklamal (i když ve hře je to vyznění "tak trošku" někde jinde...) přihodím nějaké ty body. Série Persona 3 je asi hlavně určená pro hráče původní hry na PS2 a pak také pro ty co se jim líbilo anime zpracovávající následující díl herní série (kteréžto anime vyšlo dříve než tyto filmy). Pro ostatní bude asi komplikovanější si zvyknout na styl vyprávění, pochopit co jsou to ty Persony, nebo třeba i ten "Velvet room" a tak počítám, že to zkrátka ne každého osloví... U mě však slušné. 7/10 ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama