Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nebezpečné vztahy na nás číhají na každém kroku, ať už jde o vztahy v záporném slova smyslu, tak i v tom kladném. Lidé mohou mít krásné vztahy, do kterých však mohou vstoupit nepřejícné osoby. Anebo když jde tzv. do tuhého, lidé se mohou hádat, ať už doma nebo v práci, a v tu chvíli se takový vztah stává nebezpečným... Nový pořad TV Barrandov tak tedy není pouze o vztazích mezi partnery, ale o vztazích všeobecně, o vztazích, do kterých se člověk denně dostává a musí je řešit. Samotná talk show v prostředí českých televizí v tomto kontextu prozatím nemá obdoby, protože v něm budou skutečné lidské příběhy, emoce a konfrontace, které navíc podpoří publikum v sále. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (219)

Piri odpad!

všechny recenze uživatele

Keď už toto začne vysielať nejaká televízia, tak to skutočne indikuje totálne zúfalstvo a prichádzajúci exitus. Barrandov ma jeden jediný hlavný nosný program - krimi seriál Columbo. Nechápem ako si niekto môže založiť tak primitívnu TV až so 4 kanálmi a pritom na nich vlastne nič nedávať a ešte dokonca vzájomne vysielať ten istý program na ostatných subkanáloch ako reprízy. Pôvodne to asi plánovali, že pôjde nonstop Columbo, párkrát to preruší reklama a na ďalších subkanáloch by išli predošlé časti, a tak by divák neprišiel ani o jedinú časť, lebo by na všetkých 4 kanáloch išli v rovnakom poradí, len s oneskorením pár hodín alebo dní, to by bolo super vysielanie, to tu ešte na tejto planéte nebolo! ()

amyth odpad!

všechny recenze uživatele

Nezbývá než začít volat po cenzuře. Během cenzury, dle našich elitních herců kteří se vidí jako elita národa, prý bylo špatně. Vznikala špičková tvorba, ale byla to prý hrozná tvůrčí nesvoboda ....... Podle mě by měl být na takové hajzly zákon - děláš sračky - tak budeš sračky uklízet - a šup s nimi na nádraží mýt hajzlíky .... ()

Reklama

K.I.N.G. odpad!

všechny recenze uživatele

Jaké kino byste čekali ve večerních až nočních hodinách na TV kanále Kino Barrandov? 5 let starý hollywoodský áčkový akčňák nebo snad nějakou starší evropskou komedii? Kdepak. Dávají tam tři po sobě jdoucí díly pořadu z vlastní produkce, kde se skupina herců-neherců za almužnu ztrapňuje před zaplacenou kulisou ve studiu a předstírají, že jsou ta či ona postava v tom či onom vztahu k jinému herci-neherci ve studiu a řeší před zraky diváků své rádoby vztahové problémy a všem jim vládne pevnou rukou král všech televizních ubožáků Honza Musil, který zde přijal roli lékaře lidských duší a moralisty, a tak zde přítomné herce-neherce kárá, usměrňuje a promlouvá k nim. Celé je to čiré zoufalství, naprostý televizní odpad, a to, že je to ještě předstírané, to tomu dává korunu. Bohužel, žijeme v tak, v jistém slova smyslu, nemocné společnosti, že i takovýto pořad si dokáže najít své skalní příznivce a na Barrandově se již několik let těší velké oblibě a má mezi ostatními otřesnými pořady, kterým vládnou zase jiné ztroskotané celebrity, jimž se Barrandov snaží přiřknout status hvězd televizní zábavy, své pevné místo. ()

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Ráno zapnu telku, v programu prej Columbo. Fajn, říkám si, posnídám s poručíkem. Jdu dělat jídlo a najednou slyším z obýváku strašný, ale strašný s*ačky. Jako kdyby nám v noci někdo přehodil gauč s hajzlem. Chvíli poslouchám a když už si ťuká na čelo i toustovej chleba, jdu to do obýváku omrknout. V pohodě, gauč je na místě, mám si kam sednout. Však do něj taky okamžitě padám, protože co vidím v telce by složilo i Žižkovskou věž. Čumím s otevřenou hubou jako kdysi můj spolužák na učitelku Gabrhelovou a začínám mu rozumět, proč se vždycky před její hodinou chodil zhulit na záchod. Z hluboký fascinace mě probírá až smrad z kuchyně, to tousťák nevydržel a spáchal v toustovači sebevraždu. Vypínám televizi, otáčím jí obrazovkou ke zdi a běžím se podívat, jestli je v toustovači místo ještě pro mě... ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je jedna z najprimitívnejších relácií, čo momentálne beží v televízii. Pseudo talk show, v ktorej sa striedajú absolutne nemožní neherci a moderuje to slizký Jan Musil. Tento nechutný buzerant vystupuje v pozícii znalca a experta na ľúbostné a medziľudské vzťahy. Je to nesmierne úbohé. Je smutné, že si aj takýho shit najde svojich verných divákov. V rámci objektivity hodnotenia som si pozrel necelé dve epizódy, viacej som nezvládol. Je to neskutočne dementné. Vôbec sa však nečudujem, že sa to objavilo vo programovej štruktúre TV Barrandov. Tam sú totiž špecialisti na ten najväčší odpad! ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama