Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Několik důchodců náhodou objeví opuštěný bazén a začnou ho pravidelně navštěvovat. Jaké je jejich překvapení, když zjistí, že je začínají opouštět jejich choroby a znovu dostávají chuť do života. Ne, není to zázrak - mají v tom prsty mimozemšťané, kteří v bazénu ukryli to, co jim patří. Nevadí jim, že někdo objevil jejich tajemství. Dokonce jsou ochotni pomoci ještě víc... (Guild Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Film môjho detstva. Howard si chcel nakrútiť svojho Spielberga a výsledok je viac než dobrý. Jedinou vadou je pomalé rozvíjanie deja a nedopracovanie niektorých motívov (moja obľúbená línia: Steve Guttenberg a jeho láska k jednej emzáčke). Vzhľadom na to, akým sentimentom a nostalgiou je ten film u mňa omotaný už teraz, ak sa raz dožijem dôchodkového veku, tak potom to bude totálne najlepší film všetkých čias. ()

Petroff 

všechny recenze uživatele

Zfilmovaná knížka Kolébka od A.C.Clarka, s pozměněnými pár dějovými věcmi a nebo teda náhoda jak svině (přiznání inspirace jsem si nikdy nikde nevšiml), ale je to vážně prakticky totéž - s tím, že knížka je samozřejmě o řád lepší... Film si pomáhá komediální polohou a "Mahoneymu" tu toho nezodpovědnýho kapitána lodi i celkem rád věřím. ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Na Zámotek jsem si z dětství uchoval jen matné vzpomínky a když mě teď po mnoha letech zastihl v pozdní noční hodině, měl jsem náladu na všechno, jen ne na něj. Film mě ale od první minuty vyvedl z omylu, když mě dokázal rozesmát, překvapit, rozněžnit a na několika místech i dojmout. Kouzlo a "rodinnost" osmdesátých let v nejčistší formě. ()

Aktivak 

všechny recenze uživatele

Tento oddychový film je určený především pro toho, kdo si chce dát na chvíli pauzu od intenzivního přemýšlení a nechat se unášet milým a místy i komickým dějem, o který se starají 3 důchodci chodící tajně do privátního bazénu a mimozemšťané z planety Antares. Ačkoliv se na tento film dobře dívá, chybí mu určitá dynamika a hlubší myšlenka, o které by mohl divák po skončení filmu přemýšlet. Každopádně podívaná pro nenáročného diváka - 50%. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Asi kdybych ten snímek viděl dřív, tak by mě dostal mnohem víc. Ten nápad sám o sobě je takový hezký, což nakonec vedlo i k tomu, že se jedná o komedii/rodinný film trochu ve stylu "E.T.", ale nemá to až tak dobré vedení děje a popravdě je to už od začátku scenáristicky takové prvoplánové a až moc bez gradace. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (12)

  • Hume Cronyn byl slavný boxer. Ve scéně, kdy uhodí mladého dozorce, jej ve skutečnosti knockautoval. (HellFire)
  • Wilford Brimley musel být poněkud zkrášlen, aby vypadal starší. V době natáčení mu bylo 50 let. (HellFire)
  • Všichni delfíni byli umělí. (HellFire)

Související novinky

Zemřel herec Wilford Brimley

Zemřel herec Wilford Brimley

02.08.2020

V sobotu v ranních hodinách zemřel americký herec Wilford Brimley. Bylo mu 85 let. Brimley se údajně dva měsíce potýkal s ledvinovými problémy, informaci o úmrtí potvrdila jeho agentka Lynda Bensky.… (více)

Filmový svět opustili dva slavní tvůrci

Filmový svět opustili dva slavní tvůrci

17.04.2020

Filmový svět se v rozpětí několika hodin musel rozloučit rovnou se dvěma významnými filmovými tvůrci. Ve věku 77 let zemřel kameraman Allen Daviau, jehož budou diváci znát nejlépe díky skvělé práci… (více)

Reklama

Reklama