Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři bezdomovci nahlásí vraždu muže, který podnikal v oblasti sociálního bydlení. Jeho tělo je nalezeno pod mostem, ze kterého muž zřejmě spadl či skočil. Svědci ale tvrdí, že ho někdo z mostu shodil a za jeho smrtí je rozsáhlé spiknutí. (Česká televize)

Recenze (2)

Crocuta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stejně jako kolega kolemjdouc musím jít tentokrát s hodnocením rapidně nahoru. Uvědomělá bloncka je ještě liberálnější, kulturně rozmanitější a sociálně empatičtější, krkavčí matka už vůbec nezvládá výchovu svého narušeného potomka a jejich šéf přitáhne do týmu třetí grácii, aby se s ní pustil do testování pevnosti manželských pout (svých i jejích). Už to všechno je podáno náramně vtipně, ale celá kriminální zápletka se navíc točí kolem bezdomovců a na ně navázané sociální služby a protagonisté příběhu pocházející z těchto oblastí jsou natolik svérázní, že o zábavu je postaráno měrou vrchovatou. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát dávám pět.Za scénář který náležitě hercům naložil.Za režii ,že tentokrát ukočíroval herce - oproti Hit songu.Docela vtipné hlášky a nečekané rozpletení zápletky. ()

Reklama

Galerie (20)

Reklama

Reklama