Reklama

Reklama

Přicházejí v noci

  • USA It Comes at Night (více)
Trailer 2

VOD (1)

Rodina žijící v lesích daleko od civilizace se snaží ochránit od nákazy, která se šíří po celém světě. Do jejich domu se uprostřed noci vloupá muž, který se pro svou rodinu také rozhodl udělat vše, co je v jeho silách. Oba muži se rozhodnou spojit své síly, rodiny a vzájemně si pomoci, ale strach a obavy jsou silnější a nakažený může být kdokoli. (Lucccy.N)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (228)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Indie horor, který více sází na psychologický strach z toho, čeho je člověk schopen v krizové situaci, než klasické lekačky. Za málo peněz překvapivě dost muziky, která nabízí výbornou atmosféru, působivou hudbu a skvělé herce. Bohužel ke konci se dostavuje mírná jednotvárnost, přestože film paradoxně graduje. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „It Comes at Night“ je takovým tím filmem, z kterého čiší nejistota. Nejistota je hlavním tématem, protože postavy žijí v nejistotě, netuší, jestli další den bude všechno v pořádku, ale je také hro na diváka, protože ten si není jistý, co se stane a může se stát skoro cokoli. A právě ta nejistota je i nosným prvkem celého filmu a patrně udrží diváka u filmu připoutaného. ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých vydarenejších filmov v rámci témy nákaza. Hŕstka postáv, jeden barák, kus lesa a nedôvera spôsobená strachom. Rozhodne to nie je žiadna verzia Živí mrtví. Dostanete reálne podaný, kvalitne zahraný stret normálnych ľudí s nenormálnymi okolnosťami. Atmosféra je tu skvelá, zakrádajú sa do nej nočné mory a záver zapadol na výbornú. Film je jednoduchý. Ťaží z uveriteľnosti chovania postáv a z toho, že aj keď vlastne vôbec nejde o horor v pravom slova zmysle, tak nejaké to neodhalené tajomno stále vyčuhuje. Do pozornosti určite treba dať Riley Keough, pretože u mňa sa postupne prepracovala top 10 herečiek (Šílený Max: Zběsilá cesta, Loganovi parťáci,...). ()

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Dobrý příspěvek k současnému trendu lehce vyprázdněných indie hororů. Hra s očekáváním a chováním postav, kde toho hodně nevyřčeného pluje pod povrchem. Finále je ve svém "neodhalení čehokoliv" vlastně drtivé, všichni se jen bojí a jsou uzavření ve svém strachu, který jim zabraňuje cokoliv změnit. P.S. Nedělejme si iluze, vyjít třeba "vyprázdněný" Blade Runner dnes, tak se do červených čísel nedostane, stačí si jen zobrazit hodnocení od nejnovějších a je krásně vidět jak lidi ten film nezvládají. ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Žánr "navoněný prd, který hajpuje Indiewire". Epizoda Walking Dead zbavená adrenalinu a dynamiky. Vizuál stojí za to, herci hrají poměrně uměřeně. Shultsova snaha vypomoct si úmyslnou vágností zla a lacinými referencemi ke klasickému umění z toho teror ani brainy stuff nedělá. Jediný děs tak vzbuzuje vlekoucí se stopáž. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Premiéra filmu proběhla 29. dubna 2017 na Filmovém festivalu Overlook. (Polgedney)
  • Obraz zobrazený na začiatku filmu má názov „The Triumph of Death“ („Triumf smrti“). Namaľoval ho Pieter Brueghel starší, od roku 1562 sa nachádza v múzeu del Prado v Madride. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama