Reklama

Reklama

Escape from Cannibal Farm

Trailer

Obsahy(1)

Rodina Harverovcov chce navštíviť starú farmu Hansenovcov, o ktorej sa už dlhé roky rozprávajú strašidelné historky. Po príjazde na miesto zisťujú, že sa ocitli uprostred ničoho a v pätách im je šialený vrah s motorovou pílou. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Rodina Harverovcov chce navštíviť starú farmu Hansenovcov, o ktorej sa už dlhé roky rozprávajú strašidelné historky. Po príjazde na miesto zisťujú, že sa ocitli uprostred ničoho a v pätách im je šialený vrah s motorovou pílou. - Prečítajte si názov a utekajte od tejto farmy plnej kanibalov na kilometre ďaleko. Už dlho ma niečo neznechutilo tak, ako tento nezmysel. Je to absolútne bez nápadu a režisér sa vôbec nesnaží zakryť to, že len prerába filmy, ktoré už dávno vznikli, za čo si u svojho minulého snímku vyslúžil päť odpadov a dúfam, že u tohto tomu nebude inak. Zjavne nechápe, že je velký rozdiel medzi vzdaním pocty nejakému dielu a systematickým vykrádaním, a to ja osobne takéto veci velmi často neriešim. Nie je tu takmer žiadne gore, namiesto vraždenia tu postavy debatujú v klietkach, motorovka nebola ani naštartovaná a tá čistá butterface hlavná hrdinka už bola len klincom do rakvy. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Anglická rodinka sa pod vedením nevlastného otca vydá kempovať aby sa pokúsila zlepšiť vzájomné vzťahy. Cestou sa stratia a tak sa na cestu opýtajú svojského miestneho chlapíka. Vďaka jeho rade sa dostavia na miesto, kde sa ich stanovačka, ktorá však zďaleka nebude idylická môže začať. Svojim spôsobom by sa jednalo o klasický béčkový horor s klasickým úvodom a pokračovaním v štýle Hory majú oči, ak by sa príbeh sústredil povedzme iba na dejovú líniu vraždiacej dvojice otca so synom, ktorých poznačila udalosť spred niekoľkých rokov. Do filmu však bolo pridaných niekoľko ďalších aspektov, ktoré filmu nepridali na kvalite a príbeh spravili zbytočne zamotaným a neprehľadným. Film nie je klasickým hororom v štýle Texasského masakru a snaha oživiť koniec na spôsob 9 hráčov so smrťou sa rovnako príliš nevydarila. Dialógy trápne, záporný starčekovia rovnako, zvyšok hercov sotva priemerné výkony a ani krvavé scény nie sú ničím výnimočným a tak film sklame aj skalných fanúšikov hororov. Film na hranici sotva 30%. ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Slabší dvojka bohužel, kdyby se tam nesralo rodinné drama a hodně špatný soundtrack možná by to bylo lepší. Borec z motorovou pilou nebyl špatný ale dostal málo prostoru, rodina bohužel hledala pomoc na špatném místě, trailer ve směs nabízí vše co uvidíte což je velká škoda, čekal jsem víc krve a víc utrpení které se mi nedostalo, brokovnice kazí tak měr celý film, a herci tomu vůbec nepomáhají, příště víc záběru na vraždění než na klece.možná ještě tomu někdy dám šanci a podívám se ale to fakt nevím. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla tak neskutečná píčovina až mě to svým způsobem trochu bavilo a u scény, kdy ségra nepozná bráchu a strčí ho do pece jsem už fakt chcala smíchy, nemluvě o tom, že když se s vizáží mladšího bráchy Freddyho z té pece dostane, tak ho nepozná znova a střelí ho do řepy. No to mě poser na holý záda takovou ségru mít to je na ránu do palice. Vřískající mutter co zpívá pečícímu se synkovi ukolíbavku to byl taky solidní hlod a ten dlouhovlasatej dědek co mluvil jak když sere a maluje...chápu, že mě měl asi děsit, ale kurvaaa celej film jsem mu říkala Pan Citronáda (kdo to viděl, ten ví) a pokaždý když se objevil na scéně jsem dostala další výbuch smíchu až se smál i Alík s jemným podotknutím, ať tu trávu omezim. Pan Citronáda každopádně má krásnýho kluka, co je něco jako rachitická kopírka Thomase Hewitta (pro debily - Leatherface) kterej motorovku díky svým 40 kg i s postelí a plnýma koulema neutáhne a tak jí alespoň za sebou tahá na řetězu. Celkově je ten film tak dokonale dementní, že netuším jestli to byl záměr, nebo to Charlie myslel vážně každopádně minimálně propíchnutí koulí a prdele vidlema veganovi to je něco co se musí ocenit stejně jako fakt, že s borcem to kromě jednoho vykřiklého AU ani nehne. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtové vykrádačky / plagiáty / pocty a neviem ešte ako to nazvať, mi nevadia, pokiaľ sú dobré (ako napr. švédsky Wither). Toto moc dobré nebolo. Priemerné hodnotenie síce nemám problém dať, lebo krvavé je to celkom dosť a tento primitívny hororový žáner mám vlastne najradšej (nápad fakt nepotrebujem). Aj maskéri odviedli celkom slušnú prácu. Len keby sa na tie postavy dalo aspoň pozerať. Všetci hrdinovia vrcholne nesympatickí a ich občasné hysterické výkony bolo až utrpenie sledovať. Spomenul som si na debilný herecký afekt D. Lasera v Human Centipede 3 - a tu sa takto chovali asi všetci. Navyše poriadna scéna s motorovkou naozaj chýbala a keď si predstavím, ako som sa na to tešil... Trailer je lepší ako samotný film, lebo všetko je už v ňom zahrnuté a nič viac nepríde. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama