Reklama

Reklama

3%

(seriál)
Trailer
Brazílie, (2016–2020), 25 h 8 min (Minutáž: 36–75 min)

Tvůrci:

Pedro Aguilera

Hrají:

João Miguel, Bianca Comparato, Rodolfo Valente, Gabriel Calamari, César Gouvêa, Geraldo Rodrigues, Jorge Dias, Rita Batata, Todd Haberkorn (vypravěč) (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(33)

V budoucnosti, kdy elita lidstva žije v ráji na ostrově daleko od přelidněných slumů, dostanete jen jednu šanci přidat se ke 3 procentům lidí ušetřených před bídou. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (33)

Lupas888 

všechny recenze uživatele

Toto je seriál, který ve mně absolutně vůbec nic nezanechal a bohužel jsem musel skončit u první série. Chápu že je to celkem nízkorozpočtové a uznávám že to možná zas tak špatně nevypadá, ale mám problém s tím šedým pozadím, které na mě má pocit nudy. Bohužel. Ty testy mě dost bavily, a bylo vždy zajímavé sledovat kdo vypadne. Ponechávám tu tohle hodnocení a dám si od toho pauzu. Jakmile budu mít chuť na něco takového, rozhodně se k tomu vrátím abych to dokoukal celé, protože jsem slyšel nějakou chválu na 4. sérii. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

1. díl - 72%, že se podívám na druhý díl. U Brazilců bylo jasné, že se zaměří na sociální rozměr. Má to takový strohý vzhled. 2. díl - poměrně dost věcí se dalo odhadnout, nic zázračného. 68%. 3. díl - rozvinuli se tam více mezilidské vztahy ve skupině, úkol nic moc. 68%. 4. díl - zatím nejlepší díl. Variace na Stanfordský vězeňský experiment. Seriál se více posunul do temnější psychologické roviny. 74%. ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele

První série mne  zcelauchvátila á to jak námětem, hereckými výkony, ale i gradací děje, propracovanými zvraty i psycjologickou hrou. Druhá už byla maličko slabší, zbytečně zmatečná, ale pořád zajímavá, pak už to šlo téměř klasicky z kopce. Na třetí sérii je dobře vidět, že tvůrci se snažili vymáčknou z diváckého zájmu co se dá, byť jim došly nápady a a začali se motat v kruhu. Čtvrtá série ten sešup jenom potvrdila hlavně tím stupidním závěrem. Tak, jako tak hlavně ta první série opravdu stojí za to. Škoda jen, poněkud chudého vizuálu, ten mohl být zajímavější a hlavně propracovanější. Jako celek dávám 60%.. ()

BlackHood 

všechny recenze uživatele

Na to, že to má nízký rozpočet, se na to krásně dívá. První díl mě vůbec, ani chvíli, nenudil, a to se mi u seriálů od Netflixu obvykle nestává. Dále bych pochválil příběh - jen tři procenta kandidátů uspějí a dostají se na lepší místo. Takové věci já prostě žeru. Srovnávání s Hunger Games mi příjde zbytečné, vždyť to je založeno úplně na něčem jiném. 90% Pro mě po Sense8 nejlepší seriál od Netflixu. ()

BFG2000

všechny recenze uživatele

Když dokážete akceptovat představený svět a jeho principy, seriál si maximálně užijete. Je to pro mě velmi milé překvapení. Tvůrci si s očividně nízkým rozpočtem vůbec nelámali hlavu a nedali jej na díle prakticky znát. Nejlepší na tom všem jsou ale výkony hlavních, ale vlastně i vedlejších herců. Pro mě jsou velmi neokoukaní, protože z Brazílie jsem toho doposud opravdu moc neviděl. Přesto jsou jejich výkony velmi působivé a uvěřitelné. Zejména bych vypíchnul brazilského Harry Pottera Rodolfo Valente, úžasného Michel Gomes, šíleného Rafaela Lozano a drsnou Laila Garin. První sérii si pro sebe však ukradnul João Miguel. Velmi nevšední, o to však působivější byla také hudba.  Rozhodně tento počin stojí za vidění! Směle do toho! ()

Galerie (142)

Zajímavosti (1)

  • Jedná se o první brazilský seriál, který byl dostupný na Netflixu. (Duoscop)

Reklama

Reklama