foto

Cherami Leigh

  • nar. 19.7.1988 (32 let)
    Dallas, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Home, The
2017 Shopkins: Kolem světa
2016 It Gets Worse
2015 I Hate Myselfie
2014 Not Cool
Žabák Ribit
2013 Beyond the Farthest Star
Cry
2010 Spilt Milk
Temple Grandinová (TV film)
2007 Mlha
2006 Fast Food Nation
Hořká krajina
2000 Prezidentův muž (TV film)
1998 Finding North
1997 Klid ve tvém srdci (TV film)

TV seriály

2019 Dinuška Gauko (TV seriál)
2018 Star Wars: Odboj (TV seriál)
The Recruit (S01E01)
2017 Ginger Snaps (TV seriál)
2016 3% (TV seriál) - vyp.
Kapitola 08: Knoflík (S01E08) - vyp.
Kapitola 07: Kapsle (S01E07) - vyp.
Kapitola 06: Sklo (S01E06) - vyp.
další epizody (8)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Cenný cíl (S08E01)
2014 House Arrest (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
My Oldest Daughter (S04E02)
2013 RDG: Red Data Girl (TV seriál)
The Walking Tedd (TV seriál)
Drsný šerif (TV seriál)
Je těžké zemřít se ctí (S02E12)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Smrt gymnastky (S09E11)
2012 Sword Art Online (TV seriál)
2010 The Deep End (TV seriál)
Throwing Stones (TV seriál)
Šerifové z Texasu (TV seriál)
2008 Světla páteční noci (TV seriál)
Tami Knows Best (S03E02)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)

Dokumentární

2014 Chair, The (TV seriál)