foto

Michael Forest

  • nar. 17.4.1929 (88 let)
    Harvey, North Dakota, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Unbelievable!!!!!
2011 Scarlet Worm, The
2003 Replay
Scooby-Doo: Mexická příšera
2001 Power Rangers Lightspeed Rescue: Queen's Wrath, The
2000 Power Rangers Lightspeed Rescue: Neptune's Daughter
Power Rangers in 3D: Triple Force
Trosečník
1997 Armitage III: Poly Matrix
1993 Tělo jako důkaz
1992 Extralarge 2: Dělovka (TV film)
1990 Hraniční přestřelka
1987 Temný vesmír
1986 King Kong žije
1979 Lovec žraloků
1976 Avventure e gli amori di Scaramouche, Le
Risalah, Ar-
1975 Tmavě červená
1974 Crazy Joe
1973 Cotter
Elena sì, ma... di Troia
Troppo rischio per un uomo solo
1972 Afyon oppio
Bandoleros della dodicesima ora, I
Ettore lo fusto
Lo ammazzò come un cane... ma lui rideva ancora
Motorkáři
Muka neviňátek
Racconti proibiti... di niente vestiti
Zavraždění Trockého
1971 Last Rebel, The
Přiznání policejního komisaře prokurátorovi republiky
1969 100 pušek
Silent Gun, The (TV film)
1968 Money Jungle, The
Now You See It, Now You Don't (TV film)
The Sweet Ride
1967 Deathwatch
Mosby's Marauders
1965 Slavní jezdci
1964 A House Is Not a Home
1961 Atlas
1960 Ski Troop Attack
Valley of the Redwoods
1959 Monstrum z jeskyně stínů
1957 Shoot-Out at Medicine Bend
The Deadly Mantis
The Saga of the Viking Women and Their Voyage to the Waters of the Great Sea Serpent
Čikjú Bóeigun

TV seriály

2016 3% (TV seriál) - vyp.
Capítulo 08: Botão (S01E08) - vyp.
Capítulo 07: Cápsula (S01E07) - vyp.
Capítulo 05: Água (S01E05) - vyp.
další epizody (5)
2013 Star Trek Continues (TV seriál)
2005 Odložené případy (TV seriál)
Ahoj, Adrian (S02E12)
2002 Witch Hunter Robin (TV seriál)
2001 Alias (TV seriál)
2000 Power Rangers Lightspeed Rescue (TV seriál)
1998 Sedm dní (TV seriál)
Trigun (TV seriál)
1995 Masked Rider (TV seriál)
Street Fighter 2: V (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1985 Mussolini: The Untold Story (TV seriál)
1984 Who's the Boss? (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
1967 Garrison's Gorillas (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Mr. Terrific (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Kdo truchlí pro Adonise? (S02E04)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Branded (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
Gilligan's Island (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Black Leather Jackets (S05E18)
1963 The Outer Limits (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Frontier Circus (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 Michael Shayne (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
Westerner, The (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Dennis O'Keefe Show (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 26 Men (TV seriál)
Bachelor Father (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
General Motors Presents (TV seriál)
1951 Adventures of Wild Bill Hickok (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2016 Star Trek: Inside the Roddenberry Vault
2012 Eurocrime! The Italian Cop and Gangster Films That Ruled the '70s
2004 Trekkies 2
2003 Celebrity Naked Ambition (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace