Reklama

Reklama

Z lovce kořistí

Trailer

Willis hraje velitele policejního okrsku, který se snaží vyřešit únos a moc času nezbývá. Když se jeden muž se synem na lovu stali svědky toho, jak jeden zločinec střílel na bankovního lupiče, tento lupič si vzal chlapce jako rukojmí, aby získal klíč ke skříňce, v níž je ukrytá kořist z bankovní loupeže. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (59)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem lesní naháněčku, ale dostal jsem spíš variaci na Dokonalý svět. A pokud se film pohyboval po lince dítě-lupič, bylo vše OK. Bohužel Miller se snažil být i dost akční a vůbec, ale vůbec mu to nešlo. Nudnější akci aby člověk pohledal. Příliš se nepovedl ani závěr, který samozřejmě očekáváte, ale tak nějak si říkáte, že to třeba bude jinak. Z herců bych vypíchl představitele Leviho a i ten malej kluk, byť mi lezl ze začátku na nervy, zahrál solidně. Naopak Christensen ukázal, proč točí to, co točí a Willis se ani tady nepřetrhl. 40% ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Očekávat od Štefana Cé Mlynáře slaný a mastný film, to je zjevně stejně naivní, jako chtít od katolické panny vášnivou felaci. Divím se, že tomu zarytému exhumátorovi hereckých mrtvol ještě furt někdo dává prachy na sériové koptění byť slušně natočených, avšak unylých, omšelých, nenápaditých až otravných a nudných recyklátů. V tomto se jako vždy ochrnutý Homokin Skájvolkr vypraví na lov jelena, avšak místo něj uloví akorát starého a vyčpělého Wiliše, a je to natolik záživné, že jsem byl po 40 minutách v tak hluboké celkové anestézii, že kdyby mi někdo vyndal ledvinu, ani to nezaregistruju. Z narkózy jsem naštěstí procitnul bez čerstvé zarudlé jizvy v horním kvadrantu a sveřepě navázal tam, kde jsem samým napětím upadl do bezvědomí, ale abych to vydržel až do konce a nepošel nudou, málem jsem si tu domácí nefrektomii spáchal sám a bez umrtvení, abych se aspoň trochu rozptýlil. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Překvapivě opravdu dost dobré béčko, které mě zaujalo prakticky ve většině ohledech. Vytknout mohu snad jen pomalejší rozjezd a pár scének na úkor logičnosti, ovšem zbytek je vážně fajn. V první řadě musím zmínit povedenou zápletku, která tedy sice určitě není kdovíjak originální, či nepředvídatelná, ale mě přesto bavil její vývoj, zpracování a zaujala mě i postupná gradace, která vrcholí v poměrně napínavém finále, kde opět každý předem ví, jak to dopadne, nicméně opakuji, zpracování a napětí fungují, takže proč ne. Tvůrci se tu snaží jinak i o navození emocí, které kupodivu také fungují, atmosféra a vizuál přes nízkou produkci nevypadají vůbec lacině a co se obsazení týče, Christensen je tu velký sympaťák a Willis tentokrát nepůsobil až tak otráveně a flegmaticky a ani nikdo z ostatních zúčastněných není vyloženě na odstřel. Akce je pak upozaděna na úkor děje, což nebyl v tomto případě ale zas až takový problém, postavám se dalo fandit, v druhé polovině filmu to mělo spád, zkrátka u mě ve výsledku zavládla upřímná spokojenost, fakt jde o dobře natočené, působivé, zábavné, nenudící a poctivé béčko, které nenáročného diváka jistě potěší. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Zástupce filmů z kategorie o hrdinovi, co se ocitl v nesprávnou chvíli na nesprávném místě. Hayden Christensen se vydá se svojí rodinkou do svého rodného zapadákova. A to ještě netuší, že zde byla vykradena banka, na loupeži se podílela místní policie i vidlák, a problémy na sebe nenechají dlouho čekat. Christensen musí zabít, aby nebyl zabit jeho synek, následně ho musí vyrvat ze spárů ctihodného lupiče, a jen tak mimoděk pozdravit "strejdu" Willise. Ten má v příběhu zakotvenou druhou hlavní roli, jeho policejní šéf nevykazuje příliš zajímavý rozměr. Film ale celkem zajímavý je, tedy v určitých fázích, chybou je, že nepůsobí kompaktně, což se podepsalo na nižším vyvolání napětí. Hrdinovi není moc velký důvod fandit, lupič je na rukojmí vlídný, Willis podezřívavý, až v závěru se film překlopí na vyostřený střet v lese, kde je divák svědkem velkého zvrat(k)u, kdo je hlavním strůjcem loupeže. Kdyby mně to nesdělili, nikdy bych na to nepřišel. Je otázkou, co Bruce Willisovi dávají takové filmy, které uzří jen hrstka diváků, navíc nejsou nijak kladně přijaté. Evidentně ho spolupráce s režisérem Stevenem C.Millerem baví, neb už se jedná o jejich třetí společný počin. Miller je ale béčkař jak vyšitý. Asi takhle, tenhle film baví svojí překombinovaností, solidním castem i lesním prostředím, víc devíz už jsem neobjevil. Pokud film zavítal do amerických kin, zajímalo by mě na co diváky lákal. Tohle v kině určitě nemělo co pohledávat. Je to použitelné pouze v rámci domácí projekce, pak rychle smazat. 5/10 ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Zo zívania po nejakej streľbe v lese vás na chvíľku prebudí akože vyberanie guľky z tela neoholeného muža, samozrejme bez anestézie. Ako by si tvorcovia chceli pripomenúť desaťročie hrdinského výkonu pána Christensena, keď sa prebudil na operačnom stole (Awake). Z Megan Leonard urobili zrúdu ani čo by mala hrať v Sladkej Valentíne no a z Bruca Willisa už nikdy nebude posledný skaut, ale oči žmúri stále dobre. ()

Galerie (56)

Reklama

Reklama