Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Z 2/3 to je nepodarená teenage romanca s otravnými postavami do ktorej niekto násilne vložil thrillerovu líniu o agentovi FBI (James Remar), ktorý z osobných dôvodov pátra po famílii teroristov na čele s Adkinsom. Celý čas som mal pocit jak keby mi niekto prepínal medzi dvoma filmami. Tá teenage romanca ma vôbec nezaujímala. No a ten thriller nie je nič guletrhajúce, ale ani ma to nijak neurazilo. Akurát Adkins tu má na začiatku fakt trápnu parochňu a taký výprask ako v tomto filme snáď nezažil. Až mi ho bolo ľúto jak ho zakaždým každý zmláti. Bitky sú ale vydarené. Žiadna akrobacia, ale len také drsné krčmové bitky v ktorých súperi bojujú o život. Pôsobia kontaktne a ani kameraman a strihač ich nedojebali. Dokopy tu sú tri. Tak aspoň kvôli nim sa to oplatí raz preklikať. A ten záverečný výbuch, no zlatý Asylum. Smutné čo dnes dajú do akože profesionálneho filmu. 3/10. ()

Reklama

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Nuž ja som jeden z tých ktorý u akčného žánru dá priestor aj filmom z čiernymi číslami v hodnotení. Avšak tu to kvalitne nevyšlo. Užívateľ Lacike to už vystihol dokonale, takže tam niet čo dodať. Akurát nechápem prečo sa Adkins dal do takejto pičoviny a ako to dokázal Bartkowiak ktorý natočil napríklad také pecky (aspoň pre mňa) ako Romeo musí zomrieť (2000) Kolíska do hrobu (2003) alebo Lovec policajtov (2001) dokurviť toto. Lebo podľa mňa tam potenciál bol. 1* za sexi slečnu, tú by som mrdal jak drak. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

První dva filmy Andrzeje, a taky jediný, který stáli za to, dát jim větší hodnocení. Na druhý straně barikády stojí tahle příšerná pitomost, která se až neskutečně hudbou, debilností a hereckou prkenností podobá všem těm  posledním Cageům, Willisům a podobnejm dnes už zkrachovancům. Asi by si to opravdu ode mě zasloužilo odpad, ale i jednu hvězdu si snad obhájím. 10%. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Já v podstatě souhlasím s Lacem a nemám k jeho komentáři co bych dodal, ale za sebe prostě už z principu ani tu 1* nedám. Adkins si fakt takový projekty nezaslouží a já jako jeho fanda musím nějak reflektovat na ten fakt, že tohle je jedna z jeho nejvíc zbytečných rolí ever a nic lepšího než odpad si tenhle skvost nezaslouží.5% ()

Galerie (2)

Zajímavosti (3)

  • Niko (K.J. Apa) vypráví svému bratrovi Marcovi (Scott Adkins), že jejich matka byla vrácena z USA do Albánie, kde ji ukamenovali. Albánie není zemí, ve které je běžnou praxí kamenovat lidi. (Johnny.ARN)
  • Natáčelo se v americkém státě Massachusetts. (Rominator)
  • Tillie (India Eisley) spadne z kola a má pořezanou a krvácející hlavu. Když přijede domů, tak je bez zranění. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama