Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Seb je milý a hezký kluk. Žádná s ním ale nevydrží déle než jeden týden. Je to snivý romantik, studující žurnalistiku a chronicky mu chybí láska. Frank je se-riózní a spolehlivý. Ale od přítelkyň stále dostává košem. Je počítačovým spe-cialistou. Od té doby, co mu srdce zlomila rozkošná sestřička se opíjí. A Manu? Manu je zábavný rebel. Ve vztazích ho však pronásleduje nuda. Řeknete si, tací rozdílní kluci... a předse mají něco společného: je jim 20 let a jsou sexy! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (54)

Karajda 

všechny recenze uživatele

Francouzská "komedie", která nemá čím zaujmout, natož pobavit.. celé je to akorát snaha o to, okopírovat scénky z Prciček, Kluci to chtěj taky a podobných filmů.. konec filmu si člověk uvědomí hned na začátku, tim pádem i snaha o nějakou pointu je marná... shrnuto: na tenhle film se dá koukat jenom když se doma hooodně nudíte a nemáte poruce jiný film.. 2* snad jen za tu písničku na konci.. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Teenagerovská komedie po Francouzku. O sexu se opět mluví velice hojně, jakoby nic jiného na světě neexistovalo. Netlačí se však tolik na pylu, takže s 'fekálním' humorem se nijak nepřehání. Příběh je mixnutý s romantickým dějem a to dosti příhodně, takže od předchozích amerických počinech tohoto typu komedií se přeci jen trochu odlišuje. Občas tu je něco k pousmání, ale jinak to moc zase taková výhra není. ()

Reklama

mustafa 

všechny recenze uživatele

Dokonce už i Francouzi se nám snaží ukázat, že umí natočit stejně debilní filmy jako Američané a Němci. Alespoň tahle komedie (až na ty špagety) není až zas tolik ulítlá. Bohužel místy se snaží tvářit vážně a opravdu nevím, jestli si ze mě dělají tvůrci srandu nebo to myslí vážně. Zasmál jsem se pouze tomu okamžiku, kdy si hrdina myslí, že řekl dokonalou řeč, ale jeho výklad uznají dva nebo tří lidé, to byl jediný směšný moment filmu, jinak samá trapárna. Film je na rozhraní mezi jednou a dvěma hvězdičkama, prozatím se přikláním k lepší variantě. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Film jsem viděl poprvé před téměř dvaceti lety, příliš na mě nezapůsobil, a potom, co jsem se vetřel na čsfd, jsem ho odbyl po paměti jednou hvězdičkou. Dnes jsem zjistil, že jsem to s hodnocením hrubě přepálil. Repríza mi přinesla pouze nebetyčnou nudu říznutou zoufalou (a zcela marnou) snahou o humor. Pokud se mě tvůrci snažili přesvědčit o tom, že jsou Francouzi ještě tupější než Amíci, podařilo se jim to a úkol splnili na výbornou. Všechno ostatní bylo ale špatně. ()

Phorbo odpad!

všechny recenze uživatele

Na todle jsem se musel dívat jednou páč jsem nevzal film já ale můj kámoš. Strašný strašný strašný. Nic jiného se o tomdle říct nedá. Jak tendle film v nekterých pasážích kopíruje řadu American Pie, je až úchvatné, jak si to francouzi dovolí. Nemůžu dát ani jedni *, protože skupina českých dabérů ani nedokáže zlepšit špatný film. Gratuluju ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama