Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šokující partnerské vztahy, nevěry, podrazy. Jak daleko se dá zajít ve vztahu a jak moc si partneři dokážou ublížit? To se dozvíte v nové talk show. (TV Barrandov)

Recenze (51)

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Upřímně, na "Nebezpečné vztahy" se dívám, protože se u nich vždycky neskutečně pobavím nad fantazií scénáristů, ale co se "Afér" týče, ty nedávám. To je úplně jiná liga, na ty už může opravdu koukat jen inteligentní člověk se sklony k masochismu, případně dement, který se v nich najde, a kterému je pořad (nejspíš) určen. ()

xulux odpad!

všechny recenze uživatele

Je smutné, že pořady na TV Barrandov, jsou sbírkou hádek, nenávisti a křiku ... Možná to odráží samotnou osobnost, která tuto televizi vede, samozvaný král, který si užívá pěti minut slávy ve svých osobních pořadech a hraje si na moderátora, ač vůbec nechápe, že je tím jen všem pro smích a to je na tom asi nejvíce smutné ... P.S: Vím, že to bude těžké, ale když budete dávat pozor, tak jisté "skutečné" aktéry uvidíte ve všech pořadech TV Barrandov a také jako sedící "diváky" ... Komparzisté si užívají :) ()

Reklama

Meev 

všechny recenze uživatele

2 hvězdy alespoň za snahu herců... ale upřímně, nepřijde mi to zase jako odpad... Vždyť přece, je to nahrané, to ano, ale to jsou přece "všechny" filmy, ne ??? Herecké výkony mi zas tak špatné nepřijdou, kamera je v pořádku, přijde mi, že všude, kde je nahoře v rohu napsáno Barrandov, má pod 10%, protože jsou lidé zaujatí, ale to je věc názoru... ()

kill-tec odpad!

všechny recenze uživatele

Přesně tak nějak si představuji zfilmované The Sims v podání Uwe Bolla... Ale teď vážně! Kam se hrabou Nebezpečné vztahy, Jetelín a jiné jim podobné hniloby českých obrazovek. Pořad Aféry jasně dominuje na stupni vítězů nejdebilnějších věcí, které kdy vznikly. Měl jsem tu čest vidět jeden díl, jenž obohatil mou večerní chvilku o několik náběhů na zvracení. TV Barrandov je opravdu ten největší KANÁL české scény. Ihned po skončení tohoto skvostu jsem zakusil zavolat na infolinku své kabelovky, zda by mi tento kanál nevyměnili třeba za druhej Šlágr, protože radši bych se nonstop díval na něj, než abych zavadil byť jen na pár sekund na další díl tohoto siflu! BIZÁR! ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

No nic, nadešel čas vysrat se na televizní pořady – ať už ty staré nebo ještě horší nové a vrátit se zpět k filmům. Tohle byla kromě Soukupovic píčovin jedna z největších kokotin, co jsem kdy viděl. Uřvané, přehrávající hysterky a kokoti se snaží sehrát scénky ze života, jen škoda, že jim to nikdo nežere. Snad jen pan režisér…a nezachránily to ani „známé tváře“ coby hosté… ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama