Reklama

Reklama

Jak blízko tomu jsem

(studentský film)
  • angličtina How Close to It I Am (festivalový název) (více)

Obsahy(1)

Petrovi je 26 let a má obyčejnou práci. Žije v okruhu svých přátel v nepříliš velkém světě. Jeho život mu ale přijde svou nedramatičností dostatečně zajímavý, už jen proto, že se má o koho opřít a ostatní o něho. Film vychází z postupného poznávání hlavního hrdiny, který, aniž by to sám tušil, poznává sám sebe. (FamuFest)

Recenze (2)

venca163 

všechny recenze uživatele

Nechci u studentskejch filmů kopat do trochu loupáckýho herectví, ale společně s těma ne zrovna moc uvěřitelnejma dialogama to dost sráží celkovou kvalitu dolů. Je to takový gíkovský mudrování intelektuálů z famu. ALE! Obsahuje to nejlepší hlášku z celejch letošních Varů. "Jé, padá hvězda, něco si přej!" - (hrdina v duchu) -"Přeju si, aby všichni mí přátelé zemřeli." Paráda, třetí hvězda je za tohle =). #kviff (50%) ()

Mara97 odpad!

všechny recenze uživatele

Po dvou slušných projekcích v rámci prezentace současné tvorby FAMU v rámci Varů přichází kruté vystřízlivění. Už ve scéně odehrávající se v kavárně jsem začal tušit, že je něco špatně - na sledování na slovo skoupých pražských kavárenských povalečů opravdu nejsem zvědavý. Pointa, že myšlenky mezi některými jedinci jsou slyšet, je divákovi předávána jako něco neuvěřitelného a úžasného - přitom vše jako celek působí otravně a rádoby umělecky. Přání hlavní postavy při padající hvězdě mě jen utvrdilo v tom, že jsem udělal obrovskou chybu při ochotě zůstat v kině do zbytku projekce. ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama