foto

Kamila Janovičová

  • nar. 26.9.1992 (27 let)
    Ostrava, Československo

Biografie

Kamila Janovičová se narodila 26.9.1992 v Ostravě, kde v roce 2008 začala studovat obor herectví na Janáčkovy konzervatoři a gymnáziu v Ostravě.

V letech 2010 a 2011 hostovala v Komorní scéně Aréna ve Strindbergově HŘE SNŮ. Největší divadelní role ji připadla v podobě Luisy v městské tragédii ÚKLADY A LÁSKA, kterou hraje od roku 2011 ve Slezském divadle Opava.

První krůčky na televizní obrazovky udělala jako Veronika v seriálu 4TEENS (2011). Ovšem oko televizního diváka ji zaregistrovalo zejména ve druhém nejsledovanějším pořadu Vánoc 2011. Jednalo se o pohádku TAJEMSTVÍ STARÉ BAMBITKY, kde Kamila ztvárnila hlavní roli nebojácné, svéhlavé, ale sympatické Aničky.

V první polovině roku 2012 ji můžeme spatřit ve třech epizodách seriálu VYPRÁVĚJ. Dále se objeví jako venkovské děvče ve dva roky roztočeném filmu DVANÁCT MĚSÍČKŮ.

Ve svém volném čase čte ráda knížky a poezii. Mezi oblíbené komiky řadí Charlieho Chaplina a Bustera Keatona. V neposlední řadě Kamile plesá srdce pro keltskou kulturu, a to zejména pro tu v Irsku.

Majlik

Herecká filmografie

Filmy

2019 Pláč svatého Šebestiána
2018 24 (studentský film)
Z pekla do pekla (studentský film)
2017 Oslava (studentský film)
2016 Jak blízko tomu jsem (studentský film)
Jeleni (studentský film)
Snovej (studentský film)
2014 Modelky s.r.o.
2012 Dvanáct měsíčků (TV film)
2011 Tajemství staré bambitky (TV film)

TV seriály

2020 Krčín (TV seriál)
2019 Čechovi (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
další epizody (10)
Dáma a Král (TV seriál)
Hon na vraha (S04E02)
Specialisté (TV seriál)
Neviditelná vražda (S03E17)
2018 Helena (TV seriál)
Kdo se moc ptá, moc se dozví (S04E12)
Na mizině (S04E08)
Hříšná představivost (S04E06)
2017 Specialisté (TV seriál)
Dívky (S02E02)
2015 Všechny moje lásky (TV seriál)
Na lásku není nikdy pozdě (E25)
Pan Motýl (E22)
Recept na šťastný život (E21)
další epizody (6)
2013 Helena (TV seriál)
Zub za zub (S03E15)
Volba partnerky (S03E14)
Depky a jiné radosti (S03E13)
další epizody (8)
2012 Vyprávěj (TV seriál)
Perestrojka (S03E24)
Spartakiáda (S03E21)
MS v hokeji 1985 (S03E20)
2011 4teens (TV seriál)
Byla to soda (E07)
Ples (E06)
Lyžák (E05)
další epizody (7)
2005 Ulice (TV seriál)

Divadelní záznam

2018 Pes baskervillský (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2013 Generace Y (TV pořad)
1998 Sama doma (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(22)