Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Komické záměny a maléry pokračují, zatímco Daniel a doktor Glennis se zaplétají do stále složitějších lží a podvodů. (Netflix)

Recenze (3)

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. série má velmi podobnou kvalitu jako předešlá a tvůrci se tomu snaží dát možná trochu větší rozměr a dramatičtější spád. Nicméně, několik dílů je opravdu nudných a tak Sick Note pořád ještě nepřekročil hranici průměrnosti směrem nahoru. Vedlejší postavy tu zde působí jako nutná výplň příběhu a tak mě nechala i druhá řada poměrně chladnou. ()

Toren 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

6/10. Druhá série tlačí daleko víc na vážnější notu a šílenější twisty - a ne vždy to má účinek. Pořád jde ale o dosti bizardní věc, která je mi záhadným způsobem sympatická. ()

Reklama

DK197 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ach to bolí. Druhá řada tlačí na pilu snad ve všem, co se dá. Trapnosti, zvratech, šílenosti postav. A navzdory tomu (stejně tak jako kvůli tomu) mě to vůbec nebavilo. Celé je to švihlé a nudné zároveň. A navíc s otevřeným závěrem, jelikož třetí řadu to nedostalo. Škoda. A díky bohu. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Názov časti odkazuje na českého huslistu, ktorý je jednou z prvých historicky zdokumentovaných obetí erotickej asfyxie. Rovnakým spôsobom v seriáli umrie postava Kennyho Westa (Don Johnson). (RigorMortis)

Reklama

Reklama