Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Flákačovi Danielovi nesprávně diagnostikují rakovinu. Jeho následné lži ho zavedou do absurdní pavučiny podvodů, vydírání, podezření a nejrůznějších malérů. (Netflix)

Recenze (4)

Toren 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7/10. Velmi svérázná tragikomedie protkaná černým humorem a bizardní porcí scének sází především na neotřelé hlavní duo a solidní scénář, jenž využívá minima prostředků se vší parádou. Překvápko. ()

DK197 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série tohoto seriálu je tak bizarní, až je to dobré. Na všechny protagonisty se navíc hezky kouká. Rozhodně bych se nezlobila, kdyby to mělo víc dílů. ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série nabízí sérii nešťastných náhod a následné maskování jejich důsledků v zaobalené v komediálním krimi kabátku. Jako minisérie by to bylo oukej, ale už v první sérii mi přijde, že není moc co rozvíjet tak, aby to potom nepůsobilo okoukaně. Sick Note nabízí určitou formu černého humoru a dramatu. Co se ale týče toho humoru, není to na britské poměry až taková bomba. Určitě jsem čekala víc scén, u kterých se zasměju. I Nick Frost a jeho enormně tupá postava mě tak nějak neobalamutila a spíše řadím tento seriál do těch čistě průměrných vod. Nic, po čem bych se musela utlouct. Ale na zabití času u Netflixu dostačující. ()

A.Fish 

všechny recenze uživatele

Rupert dokazuje, že je zdatným komikem a Nick ho svou nešikovností skvěle doplňuje. Britský/černý humor v dostatečné kadenci, nenudí... ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama