Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Komické záměny a maléry pokračují, zatímco Daniel a doktor Glennis se zaplétají do stále složitějších lží a podvodů. (Netflix)

Recenze (3)

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. série má velmi podobnou kvalitu jako předešlá a tvůrci se tomu snaží dát možná trochu větší rozměr a dramatičtější spád. Nicméně, několik dílů je opravdu nudných a tak Sick Note pořád ještě nepřekročil hranici průměrnosti směrem nahoru. Vedlejší postavy tu zde působí jako nutná výplň příběhu a tak mě nechala i druhá řada poměrně chladnou. ()

DK197 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ach to bolí. Druhá řada tlačí na pilu snad ve všem, co se dá. Trapnosti, zvratech, šílenosti postav. A navzdory tomu (stejně tak jako kvůli tomu) mě to vůbec nebavilo. Celé je to švihlé a nudné zároveň. A navíc s otevřeným závěrem, jelikož třetí řadu to nedostalo. Škoda. A díky bohu. ()

Reklama

Toren 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

6/10. Druhá série tlačí daleko víc na vážnější notu a šílenější twisty - a ne vždy to má účinek. Pořád jde ale o dosti bizardní věc, která je mi záhadným způsobem sympatická. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Názov časti odkazuje na českého huslistu, ktorý je jednou z prvých historicky zdokumentovaných obetí erotickej asfyxie. Rovnakým spôsobom v seriáli umrie postava Kennyho Westa (Don Johnson). (RigorMortis)

Reklama

Reklama