Reklama

Reklama

Šibenice

Trailer

Vrah začíná vraždit ve stylu hry na šibenici. Každých 24 hodin přesně v jedenáct večer zabije člověka. Na zdeformovaných oběšených mrtvolách zanechává vyrytá písmena. Případu se ujímají dva detektivové, jejichž čísla odznaků vrah zanechal vyrytá na jednom z míst činu. V případu figuruje i mladá novinářka, která chce čtneářům zprostředkovat policejní práci. Vybrala si ale příliš závažný případ. Archer, který už má být v důchodu přistihne novinářku v kanceláři kolegy Ruineyho, jak si prohlíží složku o smrti Ruineyho ženy. Vypadá to, že byla první obětí rituálního vraha, po kterém právě trojice pátrá. Vrah se ale na rok odmlčel, zřejmě byl tedy ve vězení za jinou trestnou činnost. Novinářka je vrahem přepadena a odvlečena neznámo kam. Archer na místě najde talisman, který viděl už před rokem, když do jeho auta vrazila dodávka. Řidič ho měl tehdy zavěšené na zpětném zrcátku... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (90)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Zábavnej thriller, kterej nepřináší naprosto nic novýho. Scénáři by nicméně něškodilo, kdyby ubral na klišé a přidal víc dějových zvratů. Nejzásadnější věcí, která ale Hangmanovi chybí, je napětí. Na filmu je vidět, že Johnny Martin je jako bývalý koordinátor kaskadérů jistější v akčních scénách, než v těch napínavých. Kouká se na to nicméně dobře a ani na chvíli to nenudí. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Absolutně průměrná detektivka, která mě první půlhodinu málem uspala, až se to potom začalo pomalu rozjíždět do vcelku stravitelné pointy. I když je pravda, že bych chtěl v některých momentech vidět, jak vrah dokázal dostat své oběti do těch výšek a přesně načasovat – než přijela policie. Al Pacino už má svá nejlepší léta za sebou, ale zde předvedl vcelku dobrý (průměrný) výkon. Karl Urban byl o chloupek lepší, Brittany Snow sloužila hlavně jako pohledná dekorace a to je asi tak vše. Tu a tam se tu objeví slušná atmosféra, ale stačí vidět jen jednou… ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele

Tak hlupe a neuveritelne amaterske, az sa divim, ze som to i napriek posuvaniu zvladol dopozerat. Bud nam Al uz zostarol do tej miery, ze sa to prejavilo i na schopnosti porozumiet, do coho ide, alebo mu to bolo uplne jedno a chcel si zahrat uz hocico. Alebo ten honorar stal napriek tomu za to. Stupidita dialogov, "dejove zvraty", ci skor skoky a nulova atmosfera s hroznym herectvom pochovala celkom solidny namet. To, ze blondynka od "pressu" si to promenaduje miestami nasilnych cinov ako nic a "odvadza" lepsiu detektivnu pracu, ako detektivna veteranska dvojka je len uz len spicka ladovca. Neodporucam nikomu tymto nepodarkom zabijat svoj volny cas. ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

No zase takova brutalni sracka to neni..ale neni to nic extra..proste takova variace na 7 - je to horsi nez vrazdy podle jidase, ale dalo by se rict, ze je to na podobne urovni..karl byl v klidu..pacino taky..ta reporterka zbytecna a nikoho nezajimala..klasicky zkurvenej konec - to nikdo uz neumi napsat poradnou krimi kurva! sracka ne, prumer klasickej lepsi film do televize.. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

V jakémsi americkém městě někdo vraždí každých 11 hodin lidi. Vždy ji do těl vyryje nějaké písmeno a pak je oběsí s tím, že po každé vraždě napíše to písmeno do šibenice. Případ vyšetřují 2 poldové z toho jeden v důchodu a jakási ženská co píše článek a práci policie. Mírně nadprůměrný thriller (nevím co tam jako kdo viděl mysteriózní, ale budiž). P.s. v případě, že budete stahovat verzi z titulek.com tak bacha zhruba 15-20 minut ke konci to není přeloženo. P.p.s. radši se znova podívám na tohle než na tu sračku jménem Sněhulák. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

  • Celý snímek se natáčel v Atlantě ve státě Georgia (USA). (Yardak)

Reklama

Reklama