Reklama

Reklama

Cena lidské duše

  • Česko Osudový verdikt (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nicolas Cage v hlavní roli dystopického thrilleru, jehož příběh se odehrává v roce 2030. Ve světě zmítaném hospodářskou recesí a přírodními katastrofami, přežije jen ten, kdo je užitečný. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

mzss1 

všechny recenze uživatele

(29%) Potenciál to mělo více než slušný, ale nakonec to bylo díky nezvládnuté režii pěkně pohřebné. Jak mám tedy v tomto případě definovat nezvládnutou režii? Rozhodně tím nebudu kritizovat nízký rozpočet, na to jsem si už zvykl. Prostě se režisérovi nepovedlo pracovat s herci a jejich postavami. Emoce tu prostě nefungují, ani si pořádně nemůžeme získat hlavního hrdinu Nicolase Cagea, který zde hraje jako vždy celkem zvládnutý standart, ale to mu bohužel nestačí. Ještě tak prvních 30 min mě celkem baví. Cítil jsem tu tu sklíčenost blízké a nelehké budoucnosti, jenže pak se to utopí v natahované nudě, která nebere konce, scénář začíná být nejen nudný, ale taky pěkně debilní. Zejména v divném a pitomém konci. Co se týče akce, není zde o co stát. Rozhodně mi o ní zde nešlo, byla tu jako takový rádoby doplněk, párkrát se tu zastřílí, převrhne se auto a nějaká ta pranice? Kamera se tak klepala při jedné bitce, až to nebylo hezký. Námět a nástřel filmu byl fakt solidní, ale chtělo by to lepšího režiséra. Bohužel, ani tu 2* dát nemohu. Takto lepší 1* za jistou šanci, kterou snímek dostal, ale nevyužil ji. ()

Garson odpad!

všechny recenze uživatele

Nicolas Cage jako zástupce nové americké politiky,takové,kterou by žádný Američan nechtěl zažít.Pár vysídlenců kteří nechtějí žít v novém americkém "ráji" objíždí agent Nicolas Cage a cituje jim zákon o deportaci.První navštívený situaci neunese a tak schytá kulku mezi oči.Druhá návštěva je u matky která žije sama se synem.Také je určena k deportaci do "ráje" avšak agent Nicolas začne pochybovat o státním zájmu,naloží matku se synem do auta a jako psanec ujíždí před vládními pronásledovateli.Nesnáším umělé filmy kde tři lidi hodinu utíkají a nic zvláštního se neděje.Musím dát odpad,přesně stejně mě tu zklamal Nicolas Cage jako Arnold Schwarzenegger ve filmu Cesta bez návratu a jako Sylvester Stallone ve filmu Plán útěku 2.Co se děje s těmi filmovými hvězdami že kývnou na scénář co má nálepku BRAK? ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Nic, co bychom stokrát na téma "civilizace po rozpadu ekonomiky a atomovém záření" neviděli, zde trochu mixnuto s Loganovým útěkem. Bez zájmu, bez atmosféry a s naprosto pitomým koncem. Plné logických nesmyslů typu "nemáme vodu", a přitom projíždějí horami, kde je plno sněhu, nebo "tam nahoře žádné cesty už nevedou", a přitom furt jedou pohodlnou a širokou silnicí. A zloduši se asi umí přemisťovat i v čase, protože to, co jedou hlavní hrdinové několik dní i s přespáním, oni zvládnou v autech za chviličku, a dokonce je doženou v horách u hraniční budky, i když na posledním místě se zdrželi a ti před nimi měli náskok... A raději nemluvit o té jedné, jediné přestřelce v garážích... Nu, a k tomu již poněkud odulý Cage. ()

burton 

všechny recenze uživatele

Nemyslím, že je to až taková hrůza. Prostě normální starej dobrej Nikola, kluk je prima a příběh není špatný. Nesmíte pořád čekat, že z takových námětů se dají vykřesat zázraky a pojede to a vy budete úplně unešený skvělou kamerou, hvězdným obsazením a tak, však víte. Víte? To by bylo fuck drahý. Všechny postapa beru jako varování. Takže moc nemrmlejte, koukněte se a vezměte si z toho sakra nějaký ponaučení. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Jak vidím zemi vzniku Kanadu, trošku se orosím, protože většinou je to nekoukatelné. Ale tentokrát jsem byl mile překvapen. Nízký rozpočet byl chytře využit tím, že se spojila podstata Loganova útěku, ale v prostředí Šíleného Maxe. Celé je to předvídatelné, ale pokud počítáte s odpadem dopředu, mile Vás to překvapí - 65%. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama