foto

Hugh Dillon

  • nar. 31.3.1963 (54 let)
    Kingston, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Humanity Bureau
Wind River
2016 Dark Harvest
2008 Down to the Dirt
Doživotní trest (TV film)
Pod kontrolou
Přednosti života (TV film)
2006 Chlapi z karavanů
Hope and a Little Sugar
2005 Naši otcové (TV film)
Přepadení 13. okrsku
2004 Anděl strážný (TV film)
Down to the Bone
Milostné zločiny Gillian Guessové
Moje sestra vlkodlak 3
2002 Hranice odvahy
1999 Johnny
1996 Hard Core Logo
1995 Curtis's Charm
Prince for a Day (TV film)
1994 Dance Me Outside

TV seriály

2017 The Expanse (TV seriál)
Paradigm Shift (S02E06)
Static (S02E03)
Safe (S02E01)
Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Epizoda 7 (S03E07)
2015 X Company (TV seriál)
2014 Continuum (TV seriál)
Minute by Minute (S03E01)
2013 Continuum (TV seriál)
Second Time (S02E13)
Second Last (S02E12)
Second Guess (S02E11)
další epizody (6)
The Killing (TV seriál)
From Up Here (S03E11)
Six Minutes (S03E10)
Reckoning (S03E09)
další epizody (10)
2008 Flashpoint (TV seriál)
2007 Durham County (TV seriál)
Černá mše (TV seriál)
2004 ReGenesis (TV seriál)
2002 Večerník (TV seriál)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
2000 Starhunter (TV seriál)
1998 Twitch City (TV seriál)

Dokumentární

2013 The Last Pogo Jumps Again
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace