Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V lese za Prahou je v kufru auta nalezen zavražděný právník. Smrt souvisí s právnickou oslavou v nedalekém podniku. V právní kanceláři vládla řevnivost, napětí a kariérismus, a tak když se ukáže, že se pohřešuje další zaměstnanec, stážista a student práv, zdá se, že vražda je důsledkem vyřizování účtů a nenaplněných ambicí. Souvisí s temnými událostmi i zmizení Strouhalovy neteře Anežky, která se shodou okolností pohybovala v okolí a Strouhal se jí nemůže dovolat...? (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

honajz odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže - náhodou Strouhalova neteř jde zrovna po té silnici, aby viděla auto, náhodou přijede ten chlápek druhým autem, náhodou chlap se jde umýt na záchodky, když zrovna náhodou venku na chodbě do telefonu jiný chlápek říká pro děj podstatnou věc, a takhle bych mohl pokračovat. Navíc představitelka té advokátní sekretářky a la Monika Lewinská tak zoufale neumí hrát a zahrát uvěřitelně emoce, až jsem u toho plakal a musel si dojít aspoň pro fotku Dany Medřické. Jinak dějově jsem čekal, že Anežku porazí auto, bude v komatu s mámou v nemocnici, což by byla taky dobrá náhoda, ale na to neměli tvůrci koule. Takže nic, nezájem, stálo to za prd, ačkoliv ano, ty tři pokusy o humor jsem zaregistroval. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

.......nepiť za volantom je základ.....asi jeden z mála krimi-príbehov, kde sa nezachráni páchateľ (napriek pritomnosti polície)  a otec príde k vytúženej pomste....zaujímavé.... ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama